ΑΘΛΗΤΙΚΑΗΜΑΘΙΑΠΡΩΤΟΣΕΛΙΔΑ

Βασίλης Παπαδόπουλος,ο πρόεδρος των τίτλων μίλησε για όλα!Στην εκπομπή «Κόκκινη Κάρτα» και στον Μανώλη Πεχλιβανίδη

Σε μια εφ’ όλης της ύλης συνέντευξη προχώρησε ο σήμερα ο πρόεδρος της ομάδας του Μ.Αλεξ.Τρικάλων,Βασίλης Παπαδόπουλος στο ραδιόφωνο AVENA 97,7 και στην εκπομπή «Κόκκινη Κάρτα» με παρουσιαστή τον Μανώλη Πεχλιβανίδη.

Με φόντο την κούπα του Πρωταθλητή της Α’Ερασιτεχνικής (ΕΠΣ Ημαθίας) ο αν μη τι άλλο πετυχημένος πρόεδρος της ομάδας των Τρικάλων αναφέρθηκε στην κατάκτηση του πρωταθλήματος,την τιμητική όπως την χαρακτήρισε συμμετοχή της ομάδας του στον τελικό της ΕΠΣ Ημαθίας με αντίπαλο την ομάδα της Βέροιας.
Αναφέρθηκε στις δυσκολίες της φετινής χρονιάς και πώς αυτές ξεπεράστηκαν ενώ μας εξήγησε πως το οικογενειακό κλίμα στις τάξεις της ομάδας βοήθησε ώστε να έρθουν οι επιτυχίες.

Μας μίλησε για το τεχνικό επιτελείο και για τον προπονητή Δημήτρη Πρίντζιο και την πρόθεση του να παραμείνει στην τεχνική ηγεσία και την νέα χρονιά στην Γ’Εθνική.Τα πάντα θα αποφασιστούν την προσεχή Τρίτη 18/06 μας εξήγησε στο νέο Δ.Σ όπου θα διεκδικήσει εκ νέου την προεδρία της ομάδας έχοντας σαν πρώτη σκέψη την παραμονή του Δημήτρη Πρίντζιου στην τεχνική ηγεσία του συλλόγου.

Γνωρίσαμε την ανθρώπινη πλευρά του προέδρου κ.Βασίλη Παπαδόπουλου μέσω των ερωτήσεων αναφορικά με την οικογένεια του,ενώ αναφέρθηκε και στην πολύτιμη βοήθεια που έχει από τον πατέρα του κ.Τάκη Παπαδόπουλο.

Φιλόδοξος,ανταγωνιστικός,εγωιστής και άνθρωπός της οργάνωσης είναι μερικά από τα προσωπικά του στοιχεία που μας φανέρωσε ενώ προς τιμή του παραδέχτηκε ότι έχει κάνει κάποια λάθη που ενδεχομένως να στεναχώρησαν κάποιους ανθρώπους,δηλώνοντας έτοιμος να ζητήσει συγνώμη.

Την πρόθεση του ο σύλλογος εάν το επιτρέψουν οι συνθήκες του χρόνου να αγωνίζεται στο γήπεδο της Αλεξάνδρειας καθώς τόνισε ότι το γήπεδο των Τρικάλων δεν πληρεί τις απαραίτητες προϋποθέσεις.Είναι από τα θέματα που θα αποφασισθούν από κοινού στο Δ.Σ ζητώντας την σύμφωνη γνώμη από όλους,άλλα και του κόσμου που στάθηκε όπως χαρακτηριστικά μας είπε στο πλευρό τους.

Δήλωσε ευχαριστημένος από την παρουσία του κόσμου στους αγώνες ενώ δεν άφησε ασχολίαστο το γεγονός ότι η ομάδα ήταν αναγκασμένη να παίζει στο μεγαλύτερο διάστημα του πρωταθλήματος κάθε Τετάρτη και Σάββατο.Χαρακτήρισε άδικο τον τρόπο λειτουργίας των πλέι οφ ενώ μίλησε με θετικά σχόλια για την διαιτησία του φετινού πρωταθλήματος.

Αναφέρθηκε στο θλιβερό συμβάν που συνέβη το βράδυ της Κυριακής μετά την φιέστα τίτλου,καθώς κάποιος ανεγκέφαλος προκάλεσε εσκεμμένα ζημιά στο αυτοκίνητο του προπονητή της ομάδας Δημήτρη Πρίντζιου.Υπάρχει αυτόπτης μάρτυρας μας είπε ενώ δικές μας πληροφορίες αναφέρουν ότι και κάμερα ασφαλείας έχει καταγράψει το περιστατικό.

Δώσαμε τον λόγο μέσω τηλεφωνικής επικοινωνίας στον πρόεδρο του Μ.Αλεξ.Αγίας Μαρίνας κ.Ανδρέα Καλαϊτζίδη όπου μας είπε ότι δίκαια η ομάδα των Τρικάλων κατέκτησε το πρωτάθλημα λέγοντας στην συνέχεια εγκωμιαστικά σχόλια για τον Βασίλη Παπαδόπουλο αλλά και για την οικογένεια του.Ένω η είδηση ήρθε όταν αναφερθήκαμε σε μια παλαιότερη ανάρτηση του κ. Καλαϊτζίδη σχετικά με το ενδεχόμενο της αποχώρησης του από τον χώρο με τον ίδιο να αναφέρει ότι πέρασαν από το μυαλό του κάποιες σκέψεις ωστόσο θα συνεχίσει να ἡγεῖται της ομάδας του Μ.Αλεξ.Αγίας Μαρίνας με τον Βασίλη Παπαδόπουλο να λέει ότι άνθρωποι σαν τον κ.Καλαϊτζίδη πρέπει να υπάρχουν στο ερασιτεχνικό ποδόσφαιρο χαρακτηρίζοντας πληγή την ενδεχόμενη αποχώρηση του.

Σε 10 περίπου προσθήκες θα προχώρηση ο σύλλογος δήλωσε περιμένοντας τις εισηγήσεις του προπονητή,ενώ το τεχνικό επιτελείο θα προστεθεί με νέα πρόσωπα με σκοπό να βοηθήσουν ακόμα περισσότερο.
Δεν φοβάται την σύγκριση με κανέναν και δεν θα αλλάξει την φιλοσοφία της ομάδας καθώς έχει σαν βασική του προτεραιότητα τους χαρακτήρες δίνοντας παράλληλα την ευκαιρία σε νεαρούς ποδοσφαιριστές.

Ο Μ.Αλεξ.Τρικάλων και ο Βασίλης Παπαδόπουλος δεν θα σταθούν εμπόδιο σε κανέναν ποδοσφαιριστή καθώς αποτελεί χαρά και τιμή για τον ίδιο να δει δικούς του ποδοσφαιριστές να καταξιώνονται στον χώρο.

Εμφανίστηκε ευχαριστημένος από την βοήθεια που του παρείχε ο Δήμος Αλεξάνδρειας ενώ δικαιολόγησε την παρουσία του πολιτικού κόσμου στους αγωνιστικούς χώρους λίγο πριν τις δημοτικές και εθνικές εκλογές.

Παρακολουθήστε την συνέντευξη που παραχώρησε ο κ.Βασίλης Παπαδόπουλος στην εκπομπή «Κόκκινη Κάρτα» και στον Μανώλη Πεχλιβανίδη

Επιμέλεια-Σύνταξη:Μανώλης Πεχλιβανίδης

 

 

 

 

Απάντηση