ΑΘΛΗΤΙΚΑΗΜΑΘΙΑΠΡΩΤΟΣΕΛΙΔΑ

Γιορτή του ποδοσφαίρου η τελετή λήξης της Ακαδημίας του Αστέρα Αλεξάνδρειας! (βίντεο & φωτο)

Με πολλά χαμόγελα από τα παιδιά, πραγματοποιήθηκε την Δευτέρα 10 Ιουνίου η τελετή λήξης της Ακαδημίας του Αστέρα Αλεξάνδρειας.Τελετή λήξης, ανάλογη της εξαιρετικής χρονιάς που ολοκληρώθηκε το Σαββατοκύριακο 8 & 9 Ιουνίου, έκλεισε η αγωνιστική περίοδος 2018-2019 για την Ακαδημία ποδοσφαίρου του Αστέρα Αλεξάνδρειας.

Μια χρονιά που στην Ακαδημία παρατηρήθηκε μεγάλη αύξηση στις νέες εγγραφές αθλητών αλλά και πλούσια αγωνιστική δραστηριότητα.

Η κατάκτηση του πρωταθλήματος στην κατηγορία Κ14 ήταν το αποκορύφωμα της χρονιάς με τους αθλητές του Αστέρα να δίνουν τον καλύτερο τους εαυτό και να κατακτούν έναν ακόμη τίτλο,αφήνοντας παράλληλα πολλές υποσχέσεις για το αύριο της ακαδημίας.

Μια ευχάριστη έκπληξη περίμενε και τον πρόεδρο της ακαδημίας Κων/νο Φωτόπουλο καθώς με αφορμή τα γενέθλια του οι αθλητές-προπονητές άλλα και όσοι πλαισιώνουν την ακαδημία του ευχήθηκαν χρόνια πολλά με την καθιερωμένη φυσικά γενέθλια τούρτα.

Εμείς από την πλευρά μας να ευχηθούμε στον πρόεδρο του Αστέρα άλλα και μέλος της οικογένειας του Ράδιο AVENA 97,7 να είναι γερός και ευτυχισμένος.

Την παράσταση προσπάθησε να κλέψει ο υπεύθυνος της Ακαδημίας Πόλυς Χουρσουζίδης επιδεικνύοντας τις φωνητικές άλλα και χορευτικές του ικανότητες ωστόσο παρά τις φιλότιμες προσπάθειες του νικητές αναδείχθηκαν για ακόμη μια φορά οι μικροί αθλητές της Ακαδημίας.

Τέλος την γιορτή του Αστέρα Αλεξάνδρειας τίμησε με την παρουσία του ο Α’ Αντιπρόεδρος της ΕΠΣ Ημαθίας Μαστροδήμος Κων/νος,ο Ταμίας της ΕΠΣ Ημαθίας Ανδρεανίδης Πέτρος ενώ άξιο αναφοράς είναι η παρουσία του υποψήφιου βουλευτή Ημαθίας με την Ν.Δ κ.Αναστάσιου Μπαρτζώκα.

Πολύτιμος ο χρόνος του κ.Μπαρτζώκα καθώς βρισκόμαστε σε προεκλογική περίοδο ωστόσο για ακόμη μια φορά αποδεικνύει έμπρακτα ότι βρίσκεται κοντά στον αθλητισμό και κυρίως κοντά στα παιδιά.

Ρεπορτάζ-Επιμέλεια:Μανώλης Πεχλιβανίδης

Βίντεο από την τελετή λήξης:

Φωτορεπορτάζ:

 

Απάντηση