ΑΘΛΗΤΙΚΑΗΜΑΘΙΑΠΡΩΤΟΣΕΛΙΔΑ

Το Σάββατο 08 Ιουνίου πραγματοποιήθηκε η καθιερωμένη γιορτή λήξης ,του Αγροτικού Αστέρα Αγίας Βαρβάρας

Το Σάββατο 08 Ιουνίου 2019 πραγματοποιήθηκε η καθιερωμένη γιορτή λήξης των τμημάτων υποδομής της ακαδημίας Κ 16, Κ 14, Κ 12 – Κ 6, του Αγροτικού Αστέρα στο γήπεδο της Αγίας Βαρβάρας, για την περίοδο 2018 – 2019.
Σύμφωνα με το πρόγραμμα διεξήχθησαν φιλικοί αγώνες, με τα αντίστοιχα τμήματα υποδομής (Κ 12- Κ 6) της Ακαδημίας Βέροιας και της Πατρίδας,  στη συνέχεια αγωνίστηκε το παιδικό τμήμα Κ 14 με το αντίστοιχο τμήμα της Ακαδημίας Βέροιας ενώ οι αγώνες ολοκληρώθηκαν με την αναμέτρηση του εφηβικού τμήματος Κ 16 με το αντίστοιχο τμήμα του Π.Σ Βέροιας.
Με τη λήξη των αγώνων ακολούθησε ομιλία από τον τεχνικό Διευθυντή κ. Κων/νο Πουλασουχίδη προς τους μικρούς αθλητές και τους γονείς που παραβρέθηκαν, για την επιτυχημένη χρονιά που πέρασε, διότι οι ομάδες τις ακαδημίας συμμετείχαν ανελλιπώς σε όλες τις διοργανώσεις και απέσπασαν τα καλύτερα σχόλια από πολλούς συλλόγους για την αθλητική ποιότητα και γενικά την εικόνα που είχαν τα παιδιά με τους προπονητές, σε όλους τους αγώνες (φιλικούς και επίσημους) ενώ έγινε ξεχωριστή αναφορά για την δεύτερη συνεχόμενη επιτυχία της Κ 16 που συμμετείχε στον τελικό του πρωταθλήματος υποδομών της ΕΠΣ και κατέλαβε την 2η θέση στο Ν. Ημαθίας.
Ακολούθησαν απονομές αναμνηστικών και η Διοίκηση του Αγροτικού Αστέρα τίμησε ιδιαίτερα το Σάκη  Σίμπο για τη προσφορά του στο ελληνικό ποδόσφαιρο και στο δίκτυο των ακαδημιών του Ν. Ημαθίας, το αναμνηστικό παρέλαβε ο πρόεδρος του συλλόγου κ. Κώστας Γιοβανόπουλος (ο ίδιος απουσίαζε λόγω ανειλημμένων υποχρεώσεων).
Το καλύτερο όμως έμεινε για το τέλος με τη γιορτή που ετοίμασε το Δ.Σ του συλλόγου δίνοντας σε κάθε παιδί σάντουιτς, χυμό καθώς και με την απονομή ενός μεταλλίου και ενός αναμνηστικού σε όλους τους ποδοσφαιριστές του συλλόγου.
Η Διοίκηση του  Αγροτικού Αστέρα Αγίας Βαρβάρας ευχαριστεί όλους όσους παραβρέθηκαν στην εκδήλωση, Ακαδημία Βέροιας, ΑΣ Πατρίδας, ΠΣ Βέροια , γονείς, μικρούς αθλητές και εύχεται καλό καλοκαίρι .
Η επόμενη συνάντηση των μικρών αθλητών προγραμματίστηκε για τη Δευτέρα 2/9/2019.

Απάντηση