ΑΘΛΗΤΙΚΑΗΜΑΘΙΑΠΡΩΤΟΣΕΛΙΔΑ

Κορίτσια για φίλημα οι αθλήτριες του ΓΑΣ Αλεξάνδρειας στο Grand Prix Στίβου της Έδεσσας! Μετάλλια και διακρίσεις για τον Σύλλογο των Πρωταθλητών

Πραγματοποιήθηκε την Τετάρτη 29 Μαΐου το Grand Prix Στίβου στην πόλη της Έδεσσας η επιτυχημένη σειρά αγώνων Γκραν Πρι,που από φέτος να θυμίσουμε ανήκει στην κατηγορία International meeting national permit.

O Σύλλογος του ΓΑΣ Αλεξάνδρειας συνεχίζει να δίνει παρών σε μεγάλες διοργανώσεις ενώ αξιοσημείωτο είναι και το γεγονός ότι πέραν της παρουσίας του κατορθώνει και διακρίνεται συλλέγοντας μετάλλια.

Καλή παρουσία πραγματοποίησε στο μήκος των γυναικών η Έφη Κολοκυθά, που λίγες ημέρες από το 6,41 μ. της Θεσσαλονίκης σημείωσε 6,25 μ. στην Έδεσσα και συνέχισε τις καλές εμφανίσεις κατακτώντας την 1η θέση ενώ άξιο αναφοράς είναι ότι αγωνιζόταν με μικροτραυματισμό στους κοιλιακούς. Η έμπειρη αθλήτρια του ΓΑΣ Αλεξάνδρειας την Τετάρτη (5/5) θα βρίσκεται στην Καλλιθέα για το μίτινγκ αλμάτων κι έπειτα θα αγωνιστεί στο Γκαλά της Φιλοθέης (12/5) με απώτερο στόχο να βρει άλματα πάνω από τα 6,50 μέτρα.

Εντυπωσιακός αγώνας και για την Κωνσταντίνα Μπουλιοπούλου που πέταξε στα 4,79μ. στο μήκος κατακτώντας την 3η θέση και το χάλκινο μετάλλιο στην κατηγορία Κ16. Εντυπωσιάζει η νεαρή αθλήτρια του ΓΑΣ Αλεξάνδρειας με την αγωνιστική της ταυτότητα αφήνοντας πολλές υποσχέσεις για το μέλλον.

Στον ακοντισμό γυναικών αγωνίστηκαν η Μπαγιώκα Ιωάννα και η Κυριακή Χουτζοπούλου δείχνοντας για ακόμα έναν αγώνα σταθερότητα.Πραγματοποίησαν εξαιρετική εμφάνιση οι αθλήτριες του ΓΑΣ κατακτώντας την 5η (31,10μ) και 6η (31,01μ) θέση αντίστοιχα.

Μπαγιώκα και Χουτζοπούλου αγωνίστηκαν σε μεγαλύτερη κατηγορία καθώς ανήκουν στην κατηγορία των κορασίδων (Κ18) κάτι που δεν εμπόδιζε τις δυο αθλήτριες του ΓΑΣ να δείξουν ότι μπορούν να σταθούν επάξια και σε μεγαλύτερες κατηγορίες

Αξίζει τέλος να αναφέρουμε ότι στη διάρκεια των αγώνων που διοργάνωσε η ΕΑΣ ΣΕΓΑΣ Κεντρικής Μακεδονίας, ο ΓΥΣ Εδεσσας, ο Δήμος Έδεσσας, η περιφερειακή αυτοδιοίκηση Πέλλας σε συνεργασία με τον ΣΕΓΑΣ τιμήθηκαν οι Έδεσσαίοι παλιοί πρωταθλητές στους δρόμους ταχύτητας Χριστόφορος Χοίδης και Γιώργος Τσουβάρας.

Απάντηση