ΑΘΛΗΤΙΚΑΗΜΑΘΙΑ

Εντυπωσιακά συνεχίζει ο ΓΑΣ Αλεξάνδρειας στους διασυλλογικούς αγώνες πρωταθλήματος!Ένα ακόμη χρυσό μετάλλιο για την Βασιλική Ντούση

Η δεύτερη ημέρα του διασυλλογικού πρωταθλήματος πραγματοποιήθηκε το Σαββατοκύριακο σε επτά ομίλους σε όλη τη χώρα με το ενδιαφέρον να αναμένεται ακόμη μεγαλύτερο σε σχέση με τον αγώνα που προηγήθηκε στις 4-5 Μαΐου, δεδομένο του ότι πλησιάζουμε σταδιακά στους βασικούς αγώνες της θερινής περιόδου.

Το παρόν για άλλη μια φορά σε μεγάλη διοργάνωση Στίβου έδωσαν οι αθλητές του ΓΑΣ Αλεξάνδρειας αφήνοντας καλές εντυπώσεις για την συνέχεια.

Ο σύλλογος των πρωταθλητών του ΓΑΣ δεν θα μπορούσε να λείπει από τα συνηθισμένα πλέον ραντεβού του με τις θέσεις που οδηγούν στα μετάλλια με την Βασιλική Ντούση να δείχνει σε έναν ακόμη αγώνα για ποιο λόγο ανήκει στην ελίτ του στίβου κατακτώντας την 1η θέση στο τριπλού γυναικών με άλμα στα 12,30μ.

Η Βασιλική Ντούση μέσα από τις προπονήσεις αλλά και από την εξαιρετική δουλειά των ανθρώπων του ΓΑΣ Αλεξάνδρειας και του ομοσπονδιακού προπονητή της Θωμά Πάντου συνεχίζει τις καλές εμφανίσεις αφήνοντας πολλές υποσχέσεις για το μέλλον.

Η παρουσία του συλλόγου δεν σταματάει όμως εκεί καθώς όλοι οι αθλητές που συμμετείχαν δώσανε τον καλύτερο εαυτό τους καθώς στον ίδιο αγώνα έγιναν και τα σύνθετα, 6αθλο, των ΠΠΑ με 100μ εμπόδια, μήκος, σφαίρα,ύψος, ακόντιο και 1000μ.

Ο Σωτήρης Μπογιατζής κατέλαβε την 5η θέση με 3768 βαθμούς.

Ο Μάριος Ατανάσωφ κατέλαβε την 8η θέση με 3373 βαθμούς.

Ο Γιώργος Αλαμπουρινός κατέλαβε την 20η θέση με 2374 βαθμούς.

Απάντηση