ΑΘΛΗΤΙΚΑΗΜΑΘΙΑΠΡΩΤΟΣΕΛΙΔΑ

Ολοκληρώθηκε ένα ακόμη Υψηλού επιπέδου Τουρνουά αντάξιο του ονόματος του Αστέρα Αλεξάνδρειας! (βίντεο & φωτο)

Την ημέρα μνήμης της Γενοκτονίας των Ελλήνων του Πόντου τίμησε η Ακαδημία του Αστέρα Αλεξάνδρειας πριν την έναρξη της 2ης ημέρας διεξαγωγής του ετήσιου τουρνουά που διοργανώνει.

Φέτος συμπληρώνονται 100 χρόνια από την πιο μαύρη σελίδα του Ποντιακού Ελληνισμού και έναν αιώνα μετά η μνήμη παραμένει ζωντανή, όπως και ο αγώνας για τη διεθνή αναγνώριση της Γενοκτονίας των Ποντίων με την ακαδημία να δείχνει στους αθλητές αλλά στους γονείς ότι αθλητισμός και πολιτισμός είναι κομμάτι της ιστορίας μας.

Η ακαδημία του Αστέρα ολοκλήρωσε με τεράστια επιτυχία και την 11η Γιορτή Ποδοσφαίρου κρατώντας για ακόμη μια χρονιά ψηλά τον πήχη.

Περισσότερες από 50 ακαδημίες και 2500 ποδοσφαιριστές,παράγοντες,επισκέπτες και γονείς έδωσαν το παρόν στο γήπεδο του Νησίου το διήμερο 18 & 19 Μαΐου.

Γκολ, πολλά χαμόγελα, ωραίες στιγμές και εμπειρίες πήραν μαζί τους τα παιδιά που έδωσαν το “παρών” στην γιορτή του Αστέρα δίνοντας ραντεβού για του χρόνου.

Τέλος το avena.gr και το Ραδιόφωνο του avena 97,7 νιώθει την υποχρέωση να ευχαριστήσει τους ανθρώπους της ακαδημίας για την άψογη φιλοξενία που είχαμε κατά την παρουσία μας στις εγκαταστάσεις της ακαδημίας.

Ρεπορτάζ-Επιμέλεια:Μανώλης Πεχλιβανίδης

Βίντεο από την 2η Ήμερα του Τουρνουά:

Φωτορεπορτάζ:

Απάντηση