ΑΘΛΗΤΙΚΑΗΜΑΘΙΑΠΡΩΤΟΣΕΛΙΔΑ

Τουρνουά υψηλών προδιαγραφών η Ακαδημία του Μ.Αλεξ.Αγίας Μαρίνας-Βίντεο και φωτογραφίες από την πρώτη μέρα του τουρνουά!

Συνεχίζει την σταθερή ανοδική πορεία η ποδοσφαιρική Ακαδημία του Μ.Αλεξ.Αγίας Μαρίνας κερδίζοντας την εκτίμηση και τον σεβασμό του ποδοσφαιρικού-αθλητικού κόσμου του νομού μας και όχι μόνο από την ημέρα ιδρύσεως της.

Για 2η συνεχόμενη χρονιά η ακαδημία διοργάνωσε τουρνουά υψηλών προδιαγραφών ανεβάζοντας τον πήχη αρκετά με τα σχόλια των επισκεπτών να είναι άκρως κολακευτικά.

Οι μικροί φίλοι της στρογγυλής θεάς δώσανε ραντεβού το Σάββατο 11 Μαΐου 2019 στο γήπεδο της Αγίας Μαρίνας ξετυλίγοντας το ταλέντο τους χαρίζοντας παράλληλα και όμορφες στιγμές σε φίλους και γονείς που βρέθηκαν στο γήπεδο με σκοπό να παρακολουθήσουν τα παιδιά τους.

Πολλά γκολ,όμορφες στιγμές μα το κυριότερο πολλά χαμόγελα ήταν το σκηνικό της πρώτης μέρας της διοργάνωσης.

Τέλος αξίζει να δώσουμε πολλά συγχαρητήρια στο Δ.Σ,στους προπονητές αλλά και σε όσους βοήθησαν ώστε να πραγματοποιηθεί η γιορτή ποδοσφαίρου.Η εικόνα μιλούσε από μόνη της στο γήπεδο καθώς τα πάντα λειτουργούσαν άψογα με τους ανθρώπους της ακαδημίας να φροντίζουν την κάθε λεπτομέρεια.

Ρεπορτάζ-Επιμέλεια-Σύνταξη:Μανώλης Πεχλιβανίδης

Φωτορεπορτάζ:

Απάντηση