ΑΘΛΗΤΙΚΑΗΜΑΘΙΑΠΡΩΤΟΣΕΛΙΔΑ

«PRE GAME» με κεντρικό θέμα τον τελικό του Κυπέλλου,σήμερα Παρασκευή 3/5,16:00-18:00 στο Ράδιο AVENA 97,7

Παρακολουθήστε σήμερα Παρασκευή 3/05 και ώρα 16:00-18:00 τη ραδιοφωνική εκπομπή «PRE GAME».Η εκπομπή που είναι αφιερωμένη στο Ερασιτεχνικό ποδόσφαιρο και τις ομάδες του νομού μας,την παρουσιάζει ο Μανώλης Πεχλιβανίδης,με την πολύτιμη βοήθεια και συνεργασία του Τάσου Καμπάνη.

Η εκπομπή μεταδίδεται κάθε Παρασκευή από τον ραδιοφωνικό σταθμό του Avena 97,7 στην Αλεξάνδρεια ενώ έχετε την ευκαιρία να την παρακολουθήσετε και ζωντανά μέσω της σελίδα του FACEBOOK πληκτρολογώντας Τάσος Καμπάνης η Manolis Pexlivanidis.

Kεντρικό θέμα της σημερινής εκπομπής ο τελικός του Κυπέλλου της ΕΠΣ Ημαθίας ανάμεσα σε Βέροια και Μ.Αλεξ.Τρικάλων.

Ακούστε τις προβλέψεις του κ.Θεοδοσιάδη Θ. (προπονητής Βέροιας) και του κ.Πρίντζιου Δ.(προπονητής Τρικάλων) λίγες ώρες πριν την διεξαγωγή του Σαββατιάτικου τελικού.

Τέλος αξίζει να σημειωθεί ότι θα ανακοινωθούν και τα δώρα της δημοσκόπησης του avena.gr που τρέχει στις δυο παραπάνω σελίδες του facebook και αφορά ποια ομάδα,ποιος προπονητής θα σηκώσει το τρόπαιο το βράδυ του Σαββάτου.

Ο διαγωνισμός είναι σε εξέλιξη και θα ολοκληρωθεί μετά και το τελικό αποτέλεσμα του αγώνα,ενώ οι νικητές θα ανακοινωθούν στην εκπομπή «Κόκκινη Κάρτα» την Τρίτη 7/5 και ώρα 18:00-20:00.

«PRE GAME!» Με σεβασμό στους ακροατές και στο ερασιτεχνικό ποδόσφαιρο.

Απάντηση