ΑΘΛΗΤΙΚΑΗΜΑΘΙΑΠΡΩΤΟΣΕΛΙΔΑ

Πραγματοποιήθηκε η Συνέντευξη Τύπου για τον τελικό Κυπέλλο-Βέροια και Μ.Αλεξ.Τρικάλων οι δύο διεκδικητές! (βίντεο & φωτο)

Πραγματοποιήθηκε σήμερα Πέμπτη 02/05/2019 και ώρα 20:00 στην αίθουσα “Sala” στον πολυχώρο Ελιά στη Βέροια η συνέντευξη τύπου ανάμεσα στους εκπροσώπους της Βέροιας και του Μέγα Αλέξανδρου με αφορμή τον μεγάλο τελικό Κυπέλλου που θα θα διεξαχθεί το Σάββατο 04/05/2019 και ώρα 19:00 στο Δημοτικό Στάδιο Βέροιας.

Σε μια άρτια από πλευράς οργάνωσης εκδήλωση ο πρόεδρος της ΕΠΣ Ημαθίας κ.Μουρτζίλας Στέργιος καλωσόρισε αρχικά όσους βρέθηκαν στην αίθουσα δίνοντας στην συνέχεια τις απαιτούμενες ευχές στους δυο διεκδικητές του τίτλου.Τόνισε την ανάγκη στήριξης του ερασιτεχνικού ποδοσφαίρου ενώ αναφέρθηκε στην αναγκαιότητα της προβολής του Κυπέλλου κάνοντας ανοιχτό κάλεσμα σε όλες τις ακαδημίες να δώσουν το παρόν στην Σαββατιάτικη γιορτή.

Τον λόγο πήραν οι εκπρόσωποι των ομάδων με τον προπονητή κ.Δημήτρη Πρίντζιο να χρήζει ως φαβορί την ομάδα της Βέροιας ενώ τόνισε οτι η ομάδα του θα διεκδικήσει όποιες πιθανότητες της αναλογούν.Ο τεχνικός της Βέροιας από πλευράς του δέχτηκε τον τίτλο αλλά παράλληλα εμφανίστηκε αρκετά συγκρατημένος δείχνοντας τον απαραίτητο σεβασμό.

Οι πρόεδροι κ.Αποστολίδης και κ.Παπαδόπουλος ευχήθηκαν καλή επιτυχία και στους δυο συλλόγους ενώ μίλησαν και οι αρχηγοί των ομάδων Βεργώνης και Κιρκιλιανίδης.

Ναι μεν αλλά…..

Αφού δώσουμε συγχαρητήρια στην ΕΠΣ Ημαθίας για την πρωτοβουλία της σημερινής εκδήλωσης κάτι που έδωσε την απαραίτητη αίγλη σε έναν θεσμό που το έχει ανάγκη δεν θα μπορούσαμε να μην αναφερθούμε σε ένα γεγονός που αν μη τι άλλο σύμφωνα με την άποψή μας αδικεί ίσως την ομάδα των Τρικάλων.

Αναφερόμαστε φυσικά στον ορισμό της 1ης αγωνιστικής των Play off της Α’ ερασιτεχνικής που είναι προγραμματισμένη για την ΤΕΤΑΡΤΗ 8.5.2019 και μόλις τρεις ημέρες μετά και την διεξαγωγή του τελικού.Φυσικά και δεν είναι κάτι το μεμπτό ωστόσο μιλάμε για ερασιτέχνες ποδοσφαιριστές και όλοι μπορούμε να αναλογιστούμε τι σημαίνει αυτό.Ας μην ξεχνάμε το γεγονός ότι η ομάδα των Τρικάλων εδώ και πολύ καιρό είναι αναγκασμένη να αγωνίζεται Τετάρτη και Σάββατο επιβαρύνοντας σωματικά αλλά και ψυχολογικά (ερασιτέχνες) ποδοσφαιριστές και τεχνικό επιτελείο.

Ίσως τα χρονικά περιθώρια ήταν αυτά που δεν επέτρεπαν κάτι το διαφορετικό ωστόσο όταν μιλάμε για μια ομάδα που πρωταγωνιστή και διεκδικεί δυο τίτλους θα έπρεπε να βρεθεί μια λύση και είμαστε σίγουροι ότι και οι άνθρωποι της Βέροιας θα κατανοούσαν το πρόβλημα.

Παρόλα αυτά η ομάδα των Τρικάλων είναι αναγκασμένη να διεκδικήσει και αυτόν τον τίτλο απέναντι σε έναν αντίπαλο που η θέση του είναι στα μεγάλα σαλόνια.Οι «Ρωμαίοι» του Δημήτρη Πρίντζιου είναι υποχρεωμένη να διεκδικήσουν και τους δυο θεσμούς καθώς τα Τρίκαλα έχουν το DNA του νικητή!

Ρεπορτάζ:Τάσος Καμπάνης-Μανώλης Πεχλιβανίδης

Σύνταξη:Μανώλης Πεχλιβανίδης

Δείτε το σχετικό βίντεο:

Δείτε φωτορεπορτάζ:

Απάντηση