Παρελθόν ο Γιώργος Μυλωνάς από τη Θύελλα Σταυρού!Στα χέρια του Χρήστου Ζαρογιάννη το τιμόνι της ομάδας…

Παρελθόν αποτελεί εδώ και λίγη ώρα ο Γιώργος Μυλωνάς από την τεχνική ηγεσία της Θύελλας Σταυρού.Όπως έγινε γνωστό λόγω ανειλημμένων προσωπικών υποχρεώσεων του προπονητή δεν ήταν εφικτό να συνεχίσει να οδηγεί την ομάδα του Σταυρού.Οι διοίκηση ενήργησε αστραπιαία και ανακοίνωσε άμεσα τον Ζαρογίαννη Χρήστο.Γνωστός από την θητεία του σαν ποδοσφαιριστής στην Νίκη Αγκαθίας,Γιαννιτσά αλλά και σε άλλες ομάδες αναμένεται να βοηθήσει ώστε η ομάδα να κυνηγήσει με αξιώσεις την άνοδο στην Α’Ερασιτεχνική.Δίπλα του σε βοηθητικό ρόλο θα βρίσκεται ο Ραφαήλ Μπαντής.

Πρώτη προπόνηση για το νέο τεχνικό επιτελείο της Θύελλας θα γίνει την Τρίτη 30 Απριλίου και ώρα 19:00μ.μ.

Τέλος αξίζει να αναφέρουμε ότι ο κ.Ζαρογιάννης είναι γνωστός και για την ενασχόληση του με τον χώρο των ακαδημιών καθώς είναι ο υπεύθυνος της ακαδημίας του Ajax Ημαθίας.

Διαβάστε την ανακοίνωση της ομάδας σχετικά με την λύση της συνεργασίας με τον τεχνικό Γιώργο Μυλωνά:

«Η Διοίκηση της Α.Ο.Α. ΘΥΕΛΛΑ ΣΤΑΥΡΟΥ θα ήθελε να ανακοινώσει την λύση της συνεργασίας της με τον προπονητή ΜΥΛΩΝΑ ΓΕΩΡΓΙΟ. Η απόφαση πάρθηκε από κοινού λόγω ανειλημμένων προσωπικών υποχρεώσεων του προπονητή. Τον ευχαριστούμε για αυτά τα δύο χρόνια και όσα προσέφερε στον σύλλογο μας και του ευχόμαστε κάθε επιτυχία στο νέο του ξεκίνημα.»

Διαβάστε την ανακοίνωση της συνεργασίας με τον Ζαρογιάννη Χρήστο:

«Η Διοίκηση της Α.Ο.Α. ΘΥΕΛΛΑ ΣΤΑΥΡΟΥ θα ήθελε να ανακοινώσει την έναρξη της συνεργασίας της με τον προπονητή ΖΑΡΟΓΙΑΝΝΗ ΧΡΗΣΤΟ και τον άμεσο συνεργάτη του ΡΑΦΑΗΛ ΜΠΑΝΤΗ. Εύχεται αμφότερα και στους δύο καλή επιτυχία στο νέο τους ξεκίνημα και ΣΙΔΕΡΟΚΕΦΑΛΟΙ».

 

Απάντηση