ΑΘΛΗΤΙΚΑΗΜΑΘΙΑΠΡΩΤΟΣΕΛΙΔΑ

Ακόμα πανηγυρίζουν στα Τρίκαλα για την… παλικαρίσια πρόκριση στο τελικό Κυπέλλου!Τρίκαλα-Αγκαθία 0-0 (Δείτε τον αγώνα & τις καλύτερες φάσεις)

Σε ένα παιχνίδι αρκετά επεισοδιακό η ομάδα των Τρικάλων ήταν αυτή που πανηγύρισε την συμμετοχή της στον μεγάλο τελικό με αντίπαλο την ομάδα της Βέροιας.

Το παιχνίδι ξεκίνησε από το 35′ καθώς θα πρέπει να υπενθυμίσουμε ότι η ομάδα της Αγκαθιάς είχε αποχωρήσει στην πρώτη αναμέτρηση.Μετά από απόφαση της ΕΠΣ Ημαθίας συνεχίστηκε από κείνο το σημείο με τους γηπεδούχους να θέλουν να κρατήσουν το υπέρ τους 1-2 μέσα στην έδρα της Αγκαθιάς και τους φιλοξενούμενους να κυνηγούν το γρήγορο γκολ που θα τους έδινε ελπίδες πρόκρισης.

Από το πρώτο λεπτό (35′) αρκετά ήταν τα νευρά και από τις δυο πλευρές αποδίδοντας κακό ποδόσφαιρο χωρίς την δημιουργία ευκαιρίας.

Στο δεύτερο ημίχρονο ανέβασε την απόδοση της η ομάδα των φιλοξενούμενων και προσπαθούσε να δημιουργήσει κάτι το αξιόλογο ωστόσο η εξαιρετική αμυντική λειτουργία των Τρικάλων και ο τερματοφύλακας τους Αργυρόπουλος δεν έδωσαν ελπίδες πρόκρισης στο σύνολο του τεχνικού Κωστογλίδη.

Λιγοστές καλές στιγμές και στην επανάληψη με την μεγαλύτερη να ανήκει στους φιλοξενούμενους όταν ο Γκελοσάνι βρέθηκε σε πλεονεκτική θέση απέναντι στον Αργυρόπουλο με τον δεύτερο να αντιδρά εξαιρετικά διώχνοντας σε κόρνερ.

Τελικό αποτέλεσμα:Μέγας Αλέξανδρος Τρικάλων-Νίκη Αγκαθίας 0-0

Συμπέρασμα:Δίκαιο το αποτέλεσμα στο γήπεδο των Τρικάλων οι γηπεδούχοι πήραν πανάξια μια πρόκρισή κόντρα σε όλα τα προγνωστικά.Εξαιρετικό κοουτσάρισμα από τον τεχνικό των γηπεδούχων Δημήτρη Πρίντζιο μπλόκαρε τα ατού του αντιπάλου παίρνοντας σχετικά έυκολα και την πρόκριση στο μεγάλο τελικό με αντίπαλο την Βέροια.

MVP-Μέγας Αλεξ.Τρικάλων (Αργυρόπουλος Δημήτριος):Tην καλή του αγωνιστική ταυτότητα έδειξε για ακόμη ένα παιχνίδι ο νεαρός τερματοφύλακας των γηπεδούχων την φετινή χρονιά.Σταθερός,με αυτοπεποίθηση και χωρίς περιττές ενέργειες κράτησε το μηδέν στην εστία του στις λιγοστές ευκαιρίες που είχαν οι αντίπαλοι.Δύσκολο παιχνίδι για συμπεράσματα ωστόσο σύμφωνα πάντα με την γνώμη μας ο Αργυρόπουλος ήταν ο θετικός πρωταγωνιστής της αναμέτρησης.

Διαιτητές:Kαραντώνης,Καραγκιοζόπουλος,Νησελίτης

Συνθέσεις:

Μέγας Αλεξ.Τρικάλων(Δημήτρης Πρίντζιος):Αργυρόπουλος,

Ατανάσωφ,Βλάχος,Τσιρίδης,Πέικος,

Κιρκιλιανίδης,Σωτηράκης,Κουκουράκης(90’Ανδρίτσος),

Ζησιόπουλος (90’Κιρκιλιανίδης Η.),Παρσόπουλος,Λίτσι,Σωτηράκης

Νίκη Αγκαθίας(Κωστογλίδης Στάυρος):Τόλιος,

Πατσιαβούρας(70’Προβατίδης),Χατζόπουλος(80’Μούδιος),

Λιόλιος,Αβραμόπουλος,Ζαρογιάννης,

Γιαντζιτζόγλου(85’Γιαννόπουλος),Σούκιας,Γκελοσάνι,

Κίτσας,Ρογγότης,

Στα θετικά:-

Στα αρνητικά: Ένταση προκλήθηκε κατά την διάρκεια του παιχνιδιού μεταξύ των φιλάθλων των δυο ομάδων κάτι που χάλασε την συνολική εικόνα της αναμέτρησης.

Δείτε παιχνίδι:

Δείτε τις κυριότερες φάσεις τις αναμέτρησης:

Φωτορεπορτάζ:

 

 

 

Απάντηση