ΑΘΛΗΤΙΚΑΗΜΑΘΙΑ

Έχασε στην παράταση από το Αγρίνιο ο Φίλιππος Bέροιας

Στην παράταση έχασε η ομάδα του Φιλίππου Βέροιας από το Αγρίνιο για την 26η αγωνιστική του πρωταθλήματος. Η κανονική διάρκεια του παιχνιδιού τελείωσε με σκορ 78-78.

Η ομάδα του Φιλίππου Βέροιας προηγήθηκε στο 10′ με 15-28. Στο δεύτερο δεκάλεπτο οι γηπεδούχοι ισορρόπησαν το παιχνίδι μείωσαν και πήγαν στα αποδυτήρια με ένα πόντο διαφορά (41-42).

Στο 30′ ο Φίλιππος συνέχισε να έχει ένα μικρό προβάδισμα με 65-66. Τα τελευταία λεπτά του παιχνιδιού ήταν δραματικά με το παιχνίδι να οδηγείτε στην παράταση (78-78 κ.α) όπου και εκεί οι γηπεδούχοι πήραν την νίκη που κρίθηκε στις λεπτομέρειες.

Δεκάλεπτα: 15-28, 41-42, 65-66, 78-78, 89-85

Διαιτητές: Τσιαπλής – Κατωτικίδης

Αγρίνιο (Διαμαντάκος): Τασόπουλος 20, Μπερερής 3, Μιχάλογλου 4, Καπινιάρης 18(1), Χρήστου, Τσατάς, Σταμούλης, Γκρέκας 20(1), Μήτσου 16(4), Ψαράς 8, Σαπλαούρας, Σταμίρης.

Φίλιππος Βέροιας (Γκίμας): Παπαδόπουλος 2, Τσεσμετζίδης, Σισμάνης, Πονόπουλος, Βάλλιος 14(3), Τσιακλάγκανος 5, Καβαργύρης, Κοθράς 21(2), Παραπούρας 10(2), Σουτζόπουλος 12(1), Καντάρκος 21(3).

Μετά το τέλος του αγώνα Αγρίνιο – Φίλιππος Βέροιας ο τεχνικός της ομάδας του Φιλίππου δήλωσε στο filipposbc.gr : “Κατ αρχας συγχαρητήρια στην ομάδα του Αγρινίου και στον κοουτς για τη νίκη. Ήταν ένα πολύ δυνατό παιχνίδι που κρίθηκε στις λεπτομέρειες.

Μπορούμε και πρέπει να είμαστε ΥΠΕΡΗΦΑΝΟΙ για τους παίκτες μας. Για ΟΛΟΥΣ. ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΥΠΕΡΟΧΟΥΣ ΕΝΤΕΚΑ. Είπαμε και στην αρχή και στο ημίχρονο ότι δεν πρέπει να είμαστε ούτε ΥΠΟΤΑΚΤΙΚΟΙ ούτε ΡΑΓΙΑΔΕΣ.

Ούτε αβροί μέσα στην καλή τη νύχτα. Το έκαναν πράξη και με το παραπάνω. Ήμασταν ΑΝΔΡΕΣ και ΓΕΝΝΑΙΟΙ. ΗΜΑΣΤΑΝ ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΑ. Χάσαμε τρεις παίκτες με πέντε φάουλ. Κοθρα ,Παραπουρα και Παπαδόπουλο. ΑΝΤΕΞΑΜΕ.

Για ΠΟΛΛΕΣ φάσεις έχουμε ενστάσεις και θα χρειαστεί να δούμε το βίντεο του αγώνα για να είμαστε σίγουροι για τις αποφάσεις των έντιμων διαιτητών.

Κρατάμε το γκολ αβεραιητζ και συνεχίζουμε. Ο αγώνας μας για την τετράδα την τριάδα ή και την απ ευθείας άνοδο συνεχίζεται. Να πω όμως και κάτι ακόμη. Ο περιφερόμενος δερβίσης με το καφέ κοστούμι και το μεταξωτό μαντίλακι, τον φλώρο με το μούσι εννοώ, που περιφερόταν πίσω από τον πάγκο μας και έβριζε τις μάνες μας, των παικτών και τη δίκη μου, είναι ΓΕΛΟΙΟΣ. Και θα πρέπει να ξέρει ότι η ΥΒΡΙΣ τιμωρείται. “

πηγή:www.filipposbc.gr

Απάντηση