ΑΘΛΗΤΙΚΑΗΜΑΘΙΑΠΡΩΤΟΣΕΛΙΔΑ

Συνεπής στο «ραντεβού» του με τα μετάλλια ο ΓΑΣ Αλεξάνδρειας στους αγώνες στίβου στα Γιαννιτσά!

Με μεγάλη επιτυχία έγινε το πρώτο τέτραθλο ππβ κ πκβ των αθλητών – τριών Κ14 την Παρασκευή 5/4/2019 στα Γιαννιτσά.Στους αγώνες συμμετείχαν οι σύλλογοι του νομού Πέλλας, της Αλεξάνδρειας και της Γουμένισσας.

Παρών και σε αυτήν την διοργάνωση ο ΓΑΣ Αλεξάνδρειας με αρκετούς αθλητές και αθλήτριες.Τα παιδιά αγωνίστηκαν στα εξής αθλήματα,60μ-μήκος-μπαλάκι και 1200μ,ενώ υπήρχε συνολική κατάταξη για όλα τα αγωνίσματα αλλά και σε κάθε αγώνισμα ξεχωριστά.

Ο Σύλλογος του ΓΑΣ ήταν συνεπής στο ραντεβού με το βάθρο κατακτώντας συνολικά έξι (μετάλλια).Ενώ όλα τα παιδιά έδωσαν τον καλύτερό τους εαυτό αφήνοντας ικανοποιημένους τους προπονητές του συλλόγου.

Θέσεις στο βάθρο των μεταλλίων πήραν οι:

Μαριάνθη Ναλμπανίδου: 1η θέση (Χρυσό μετάλλιο) στο μήκος με άλμα στα 4,92μ

Γιώργο Ναλμπανίδης: 3ος στη γενική κατάταξη του 4αθλου,2ος (Αργυρό μετάλλιο) στο μπαλάκι με ρίψη στα 39,57 και 3ος (Χάλκινο μετάλλιο) στα 60μ με χρόνο 8,70

Δημήτρης Παπαδόπουλος: 3ος (Χάλκινο μετάλλιο) στα 60μ με χρόνο 8,70 και 3ος (Χάλκινο μετάλλιο) στα 1200μ με χρόνο 4,28,00.

Ενώ πολύ καλή παρουσία και μόλις μια θέση μακριά από τις θέσεις των μεταλλίων η αθλήτρια Ματοπούλου κατακτώντας την 4η θέση στο μπαλάκι και στην γενική αξιολόγηση.

 

 

 

Απάντηση