ΑΘΛΗΤΙΚΑΗΜΑΘΙΑΚΟΙΝΩΝΙΚΑΠΟΛΙΤΙΣΤΙΚΑΠΡΩΤΟΣΕΛΙΔΑ

Με απόλυτη επιτυχία διοργανώθηκε για 4η φορά ο «Δρόμος των 21 μαθητών» στο Μακροχώρι Ημαθίας (βίντεο,φωτο & εναέρια πλάνα)

 

Για 4η συνεχόμενη φορά διοργανώθηκε με απόλυτη επιτυχία στο Μακροχώρι Ημαθίας ο αγώνας δρόμου στην μνήμη των 21 αδικοχαμένων μαθητών, που έχασαν την ζωή τους στο πολύνεκρο δυστύχημα στα Τέμπη στις 13/4/2003.

Ο Αγώνας διεξαχθεί εξ ολοκλήρου σε άσφαλτο, χωρίς μεγάλες υψομετρικές διαφορές. Ξεκίνησε από την Πλατεία 21 Μαθητών στην οδό Βασ. Γεωργίου στο Μακροχώρι με τους 1500 δρομείς να φωνάζουν «Τρέχουμε όλοι μαζί,δεν σας ξεχνάμε!» σημειώνοντας ρεκόρ συμμετοχών.Παρόν φώναξαν και οι εθελοντές δίνοντας τον καλύτερο τους εαυτό για ακόμη μια χρονιά για ακόμη μια διοργάνωση.

Ο Πολιτιστικός Σύλλογος Μακροχωρίου Ημαθίας «ΨΗΦΙΔΩΤΟ» σε συνεργασία με το Αθλητικό Tμήμα του Κ.Α.Π.Α. Δήμου Βέροιας, τον Ιδρυτή του Αγώνα 21 Μαθητών «Λαογραφικό Σύλλογο Ντοπίων Μακροχωρίου & Περιχώρων» διοργάνωσε και φέτος μια εκδήλωση υψηλού επιπέδου ανεβάζοντας τον πήχη ακόμα ψηλότερα.

Άπαντες έδωσαν την υπόσχεσή τους και ανανέωσαν το ραντεβού τους για του χρόνου.

Ρεπορτάζ:Τάσος Καμπάνης,Δέσποινα Καρέκλα,Παναγιώτης Γιοβανόπουλος,Μανώλης Πεχλιβανίδης

Δείτε το βίντεο με πλάνα από τον αγώνα καθώς και με όλες τις συνεντεύξεις από την εκδήλωση.

Δείτε ένα πανέμορφο βίντεο με εναέρια πλάνα προσφορά από τα Γεωργικά Μηχανήματα Φωτόπουλος Kωνσταντίνος (FOTOPOULOSagro)

Φωτορεπορτάζ:

 

Απάντηση