ΑΘΛΗΤΙΚΑΗΜΑΘΙΑΠΡΩΤΟΣΕΛΙΔΑ

Νίκη ηρεμίας και ψυχολογίας για τον Αγροτικό Αστέρα Πλατέος επί του Μακροχωρίου με 1-0! (βίντεο & γκολ)

Για την 27η αγωνιστική του πρωταθλήματος της Α’Ερασιτεχνικής η ομάδα του Αγρ.Αστ.Πλατέος φιλοξένησε το Μακροχώρι σε ένα αρκετά καλό παιχνίδι.Νίκη κυρίως για ψυχολογικούς λόγους ήθελαν οι γηπεδούχοι καθώς αγνοούν την λέξη στα τελευταία παιχνίδια,νίκη που θα εξασφάλιζε και μαθηματικά ίσως την ομάδα του Μακροχωρίου ώστε να αποφύγει τα play out του πρωταθλήματος ήθελε το σύνολο του Γρηγόρη Ηλιάδη.

Καλύτερα μπήκαν στο αγωνιστικό χώρο οι γηπεδούχοι έχοντας τον έλεγχο του κέντρου και την κυκλοφορία της μπάλας χωρίς ωστόσο να μπορούν να επισκεφτούν την εστία του Τσιμπρή με αξιώσεις. Ισορρόπησαν μετά το 30′ οι φιλοξενούμενοι φέρνοντας το παιχνίδι στα ίσια,τίποτα το ιδιαίτερο από πλευράς ευκαιριών με τον Μοσχόπουλο να έχει την μεγαλύτερη όταν στο 44′ βρέθηκε σε πλεονεκτική θέση χωρίς να καταφέρει να νικήσει τον τερματοφύλακα του Μακροχωρίου.

Στην επανάληψη η πρώτη ευκαιρία ανήκει στους φιλοξενούμενους με τον Τσακαλίδη να επιχειρεί μακρινό σουτ και την μπάλα να περνάει λίγο πάνω από το δοκάρι του Ευαγγελινού.Ο καλύτερος παίκτης της αναμέτρησης Αναστάσης στο 68′ αποφάσισε να βάλει την δικιά του σφραγίδα στην αναμέτρηση και το έκανε με τον καλύτερο τρόπο.Εκτέλεσε απευθείας φάουλ που κέρδισε η ομάδα του από πολύ δύσκολη θέση νικώντας τον τερματοφύλακα Τσιμπρή που έκανε λάθος εκτίμηση.Τίποτα το σημαντικό στην συνέχεια η ομάδα του Πλατέος κράτησε το 1-0 μέχρι και την λήξη της αναμέτρησης.

Τελικό αποτέλεσμα:  Αγροτικός Αστέρας Πλατέος-Mακροχώρι 1-0

Συμπέρασμα:Προσπάθησαν να κερδίσουν κάτι οι φιλοξενούμενοι από την αναμέτρηση ωστόσο οι γηπεδούχοι πήραν δίκαια την νίκη καθώς ήταν καλύτερη στα μεγαλύτερα διαστήματα του αγώνα.Νίκη χωρίς βαθμολογικό ενδιαφέρον για το σύνολο του Τάσου Χουρσουζίδη ωστόσο έφερε την ηρεμία που έλειπε τον τελευταίο καιρό.

MVP-Αγροτικός Αστέρας Πλατέος (Γιώργος Ανάστασης):Αρκετά δραστήριος ο ποδοσφαιριστής των γηπεδούχων ήταν ο κύριος εκφραστής των επιθετικών προσπαθειών της ομάδας του.Κατάφερε και πέτυχε ένα πανέμορφο και δύσκολο τέρμα και κέρδισε σύμφωνα με την γνώμη μας δίκαια τον άτυπο τίτλο του πολυτιμότερου παίκτη της αναμέτρησης,χαρίζοντας και τρεις βαθμούς στην ομάδα του.

Διαιτητής Κελεσίδης με βοηθούς τους Μπογιατζόγλου,Ρηγόπουλο:Δεν αντιμετώπισαν ιδιαίτερα προβλήματα οι διαιτητές της αναμέτρησης,λιγοστά λάθη που δεν είναι άξια αναφοράς.

Συνθέσεις:

Αγροτικός Αστέρας Πλατέος (Tάσος Χουρσουζίδης):

Ευαγγελινός, Κούκλας, Μοσχόπουλος, Παρασχόπουλος(69’ Τσαντεκίδης) ,

Ελευθεριάδης, Σερμπίνης, Μπαντής, Ανάστασης,

Κίρτσογλου(69’ Καραούσογλου) , Αντωνίου(69’ Ιορδανόπουλος) ,

Καραντουλαμάς.

Μακροχώρι (Γρηγόρης Ηλιάδης):

Τσιμπρής, Δημητριάδης, Τσιάμπας, Ηλιάδης, Λιλιόπουλος,

Τσακαλίδης, Πίκος, Ψάλτης Ν.(89’ Συμεωνίδης) , Χολέβας,

Γκιλιόπουλος(76’ Ψάλτης) , Βοργιατζίδης(77’ Δημούλας).

Στα θετικά:Η παρουσία και συμμετοχή του Τσαντεκίδη Παύλου ήταν μια από τις ευχάριστες εκπλήξεις της αναμέτρησης.Να θυμίσουμε ότι ο ποδοσφαιριστής αποχώρησε από την ομάδα του Πλατέος για επαγγελματικούς λόγους μετακομίζοντας στην Γερμανία.Με αφορμή την ολιγοήμερη άδεια από την εργασία του βρέθηκε σε έναν αγαπημένο του χώρο και δεν είναι άλλος από το γήπεδο του Αγροτικού Αστέρα Πλατέος ,αγωνιζόμενος μάλιστα 21′.

Στα αρνητικά:-

Ρεπορτάζ-Επιμέλεια-Σύνταξη:Μανώλης Πεχλιβανίδης

Δείτε φάσεις και το γκολ της αναμέτρησης:

Φωτορεπορτάζ:

 

Απάντηση