ΑΘΛΗΤΙΚΑΗΜΑΘΙΑΠΡΩΤΟΣΕΛΙΔΑ

«Οι αγωνιστικοί χώροι μετατράπηκαν σε σαλόνια!» – Σκληρή ανακοίνωση Καραντώνη-Α.Ο Μαρίνας για την διαιτησία!

Σαν επίσημος ΑΟΜ και λόγω σημερινών ανακοινώσεων για το παιχνίδι Βέροια-ΓΑΣ και με αφορμή τις λανθασμένες αποφάσεις των διαιτητών και για έναν λόγο παραπάνω επειδή ήμασταν παρόντες άπαντες όλη η διοίκηση στο χθεσινό ματς νιώθουμε την υποχρέωση για την προστασία της ομάδας μας να κάνουμε κάποιες ανακοινώσεις που τόσο καιρό μας πνίγουν άλλα όπως και στην κοινωνία μας πλέον ένα πατριώτης που έχει ως αρχή το(Πατρίδα Θρησκεία Οικογένεια) ονομάζεται φασίστας έτσι και ένας παράγοντας αν πει τα παράπονα του και οι αρχές του είναι ( Σεβασμός Ίση αντιμετώπιση και δεν χειραγωγούμε από κανέναν) τον αποκαλούν γραφικό και ότι τον φταίνε άλλοι εκτός απ’την ομάδα του .

Επίσης αν ισχύει το γεγονός ότι στο άλλο ματς που διεξήχθη στο γήπεδο των Τρικάλων ο διαιτητής και η συμπεριφορά του απέναντι στους παράγοντες κ στους παίκτες δεν ήταν η αρμόζουσα συγχαίρουμε τον πρόεδρο της Νίκης Αγκάθιας για την πράξη του να δώσει εντολή στην ομάδα του να αποχωρήσει απ’τον αγωνιστικό χώρο. Όλα αυτά τα λέμε διότι και εμείς δεχθήκαμε τέτοιου είδους συμπεριφορές ανάρμοστες και το ποτήρι ξεχείλισε . (Προσβολές παικτών,εξύβριση φιλάθλου απ’τον λάιτσμαν και χειρονομίες με αποτέλεσμα μετά την λήξη του παιχνιδιού να έχουμε εισβολή φιλάθλων για την καταλογίσει και προτροπή του λάιτσμαν σε κόκκινη κάρτα ακολουθώντας τραγικές καταστάσεις αγανάκτησης και οργής. Άλλοι 2 παίκτες τιμωρήθηκαν στα γραφεία της Ένωσης επειδή ο ένας κράτησε τον διαιτητή και απομάκρυνε τον παίκτη π αντίκρισε την κόκκινη λέγοντας ότι με έσφιγγε και ο δεύτερος ότι κάποια στιγμή στο ματς τον προσέβαλε. Να επισημάνω ότι ο εν λόγω λάιτσμαν ήρθε τελευταία στιγμή χωρίς καμιά ειδοποίηση ενώ ήταν άλλος στη θέση του.

Σε προηγούμενο παιχνίδι ο αντιπρόεδρος της Ένωσης εκτέλεσε χρέη παρατηρητή όπως κ σε άλλα ματς και υπέδειξε τον διαιτητή ερωτώμενος απ’αυτον (κάτι που δεν ισχύει πουθενά σαν απόφαση να παίρνεις γνώμη παρατηρητή εφόσον κανένας από τους βοηθούς σου δεν είδε τπτ) κόκκινη κάρτα στο 12 λεπτό με αποτέλεσμα την απουσία του σε πολλές αγωνιστικές και πρόστιμο στην ομάδα για προσβολή του αθλήματος λόγω εξύβρισης του ίδιου από φιλάθλους νομίζω για κάποιο άλλο περιστατικό δεν συνέβη. Και το πιο πρόσφατο στο προηγούμενο παιχνίδι παίκτης αντίκρισε δεύτερη Κίτρινη στο 20 λεπτό λόγω του ότι είπε στον διαιτητή (Τι δίνεις τώρα). Δεν ξέρω αν μας θεωρούν μια (κάποια Μαρίνα) η ένα χωριουδάκι που θέλει ν σωθεί η να ανέβει κατηγορία άλλα νιώθω ότι μας προσβάλλει προσωπικά επειδή ίσως τυγχάνει να μην είμαστε ιστορικές ομάδες στην Ημαθία η οι ποδοσφαιριστές μας να μην είναι και τα ΟΝΌΜΑΤΑ για να διαμαρτύρονται η να ζητούν το λόγο μιας απόφασης άδικης. Το οικονομικό το βάζω στην άκρη ήδη το έχουμε αποδεχθεί ότι ήμαστε ήρωες και για κάποιους άλλους (ανόητοι)που ματώνουμε, δεν δεχόμαστε όμως την προσβολή των φιλάθλων μας και των παικτών μας που οι πρώτοι δεν θέλουν πλέον να κατέβουν να δουν την αγαπημένη τους ομάδα και οι δεύτεροι δεν έχουν ούτε όρεξη να κάνουν προπόνηση λόγω του ότι το Σάββατο θα δουν και θα πάθουν πάλι τα ίδια. Με αφορμή αυτά και τον αποδεκατισμό της ομάδας μου λόγω καρτών ζητώ απ’τους υπεύθυνους της Ένωσης και απ’τον καινούργιο πρόεδρο που πιστεύουμε πολύ σ’αυτόν να επιληφθεί του θέματος για τ κάλο της Ημαθίας όχι για το δικό μας γιατί όπως βλέπουμε κάθε χρόνο μειώνονται οι ομάδες που συμμετέχουν διότι πλέον δεν υπάρχει κάποιο κίνητρο και η γιορτή του ποδοσφαίρου έχει μετατραπεί σε ένα ερωτηματικό εξωαγωνιστικό και όχι μέσα στο χορτάρι. Το φύλλο αγώνα έχει μετατραπεί σε ευαγγέλιο και οι κανονικές συνθήκες και γεγονότα μετατρέπονται σε γραφικότητα και περίγελο.

Αν ξανά δεχτούμε τέτοια αντιμετώπιση θα πράξουμε σαν τον πρόεδρο της Νίκης Αγκάθιας και ίσως και χειρότερα να μην ξανά βάλουμε την ομάδα στον αγωνιστικό χώρο και θα αποχωρήσουμε με το κεφάλι ψηλά από τα μεγάλα #σαλόνια της Α1 που δικαίως τα λένε έτσι γιατί οι αγωνιστικοί χώροι μετατράπηκαν σε σαλόνια.

Απάντηση