ΑΘΛΗΤΙΚΑΗΜΑΘΙΑΠΡΩΤΟΣΕΛΙΔΑ

“Χρυσός” στο μήκος ο Σωτήρης Μπογιατζής του ΓΑΣ Αλεξάνδρειας-Οι επιτυχίες και τα μετάλλια συνεχίζονται για τον Σύλλογο των Πρωταθλητών!

Πραγματοποιήθηκε από τον Σ.Π.Σ.Β.Ε σε συνεργασία με τον ΕΑΣ ΣΕΓΑΣ Θεσσαλονίκης – Κεντρ. Μακεδονίας – Ανατ. Μακεδονίας – Θράκης – Περιφέρεια Κεντρ. Μακεδονίας η αθλητική συνάντηση-ημερίδα που μετρούσαν τα όρια για το πανελλήνιο πρωτάθλημα, Κ16  το ΣΑΒΒΑΤΟ το πρωί 30/03/19 στο ΕΘΝΙΚΟ ΚΑΥΤΑΝΖΟΓΛΕΙΟ ΣΤΑΔΙΟ.

Στους αγώνες είχαν δικαίωμα συμμετοχής όλοι οι σύλλογοι με απεριόριστο αριθμό αθλητών-τριών. Κάθε αθλητής-τρια μπορούσε να δηλωθεί και να συμμετέχει σε (2) αγωνίσματα (1 ΑΤΟΜΙΚΟ και 1 ΟΜΑΔΙΚΟ ή  2 ΟΜΑΔΙΚΑ) εκτός από τους αθλητές των ΡΙΨΕΩΝ που μπορούσαν να αγωνιστούν και στα 2 ριπτικά αγωνίσματα.

Ο Σύλλογος του ΓΑΣ Αλεξάνδρειας έδωσε ξανά δυναμικό παρόν,σε μια ακόμη μεγάλη διοργάνωση Στίβου δείχνοντας μέσα από τους αγώνες την δουλεία που πραγματοποιούν μέσα από την καθημερινή προπόνηση αθλητές και προπονητές.

Ο Σύλλογος των πρωταθλητών του ΓΑΣ κατέκτησε την κορυφή και το χρυσό μετάλλιο με τον Σωτήρη Μπογιατζή να πραγματοποιεί εξαιρετική εμφάνιση στο μήκος με άλμα στα 6,18μ. Άλμα που αποτελεί και νέο ατομικό ρεκόρ για τον νεαρό,ταλαντούχο αθλητή.

Ενώ να τονίσουμε ότι εξαιρετικά τα πήγαν και οι μικροί αθλητές του Συλλόγου δείχνοντας με τον καλύτερο τρόπο ότι το μέλλον τους ανήκει.

Τέλος θα πρέπει να υπενθυμίσουμε ότι ο σύλλογος στο χειμερινό κύπελλο ρίψεων που πραγματοποιήθηκε επίσης στην Θεσσαλονίκη είχε μια ακόμη θετική παρουσία με δύο αθλήτριες να πιάνουν τα όρια για τα πανελλήνια πρωταθλήματα και τις υπόλοιπες να αφήνουν καλές εντυπώσεις με την απόδοσή τους.

Συγκεκριμένα:

2η θέση και όριο (35μ)για το πανελλήνιο πρωτάθλημα κορασίδων που θα γίνει στα Τρίκαλα για την Ιωάννα Μπαγιωκα με 38.90 στο ακόντιο

3η θέση κι επίσης όριο για το ίδιο πανελλήνιο για τη Κυριακή Χουτζοπούλου με 35.37 και 7 θέση στο ίδιο αγώνισμα για την Ολυμπία Καζάκα στο πρώτο της αγώνα ως κορασίδα

4η θέση για τη Σοφία Σαιτίδου στη σφαίρα νεανίδων με 9.88μ και 9η θέση για τη Χρύσα Απικέλλη στις κορασίδες, αν και ανήκει στη κατηγορία των παγκορασίδων με 10.41μ στη σφαίρα κι έχασε για 9εκ. το όριο για το πανελλήνιο πρωτάθλημα που θα γίνει στη Καβάλα.

Δείτε ΕΔΩ αναλυτικά τα αποτελέσματα.

Απάντηση