ΑΘΛΗΤΙΚΑΗΜΑΘΙΑΠΡΩΤΟΣΕΛΙΔΑ

Μοιράστηκαν από ένα ημίχρονο και από έναν βαθμό ΠΑΟΚ Αλεξάνδρειας και Ροδοχώρι! (βίντεο & φωτο)

Για την 26η αγωνιστική του πρωταθλήματος της Α’Ερασιτεχνικής (ΕΠΣ Ημαθίας) ο ΠΑΟΚ Αλεξάνδρειας φιλοξένησε την ομάδα του ΓΑΣ Ροδοχωρίου στο παιχνίδι που μονοπώλησε το ενδιαφέρον των φίλων του ερασιτεχνικού ποδοσφαίρου καθώς το βαθμολογικό ενδιαφέρον ήταν έντονο και από τις δυο πλευρές 4 αγωνιστικές πριν την ολοκλήρωση της κανονικής διάρκειας.

Από ένα ημίχρονο μοιράστηκαν οι δυο μονομάχοι με τους φιλοξενούμενους να επικρατούν στο Α΄μέρος έχοντας την κατοχή και την κυκλοφορία της μπάλας ενώ στην επανάληψη το σκηνικό ήταν τελείως διαφορετικό με την ομάδα του ΠΑΟΚ να είναι σαφώς ποιο βελτιωμένη και να κερδίζει τις εντύπωσης.

Ο Κοτζαχρήστος άνοιξε το σκορ για τους φιλοξενούμενους στο 33′ ενώ το τελικό σκορ της αναμέτρησης το έγραψε ο Γιώργος Κίτσας (Γκόγκιτς) στο 52′ εκμεταλλευόμενος άψογα την αμυντική αδράνεια των φιλοξενούμενων.

Τελικό σκορ: ΠΑΟΚ Αλεξάνδρειας-ΓΑΣ Ροδοχωρίου 1-1

Συμπέρασμα:Δίκαιο κρίνεται το αποτέλεσμα της αναμέτρησης καθώς και οι δυο είχαν τις ευκαιρίες ώστε να προηγηθούν ενώ μοιράστηκαν και από ένα ημίχρονο.

Διαιτητές (Θεοδωρόπουλος-Πάνου-Βράγκου):Θετική κρίνεται σύμφωνα με την άποψη μας η παρουσία των διαιτητών της αναμέτρησης με την ομάδα του ΠΑΟΚ ωστόσο να διαμαρτύρεται σωστά σύμφωνα με την άποψή μας σε μια-δυο περιπτώσεις.

MVP ΠΑΟΚ Αλεξάνδρειας (Γιώργος Κίτσας):Δεν ήταν καλός στο πρώτο μέρος ο δαιμόνιος επιθετικός του ΠΑΟΚ ωστόσο πραγματοποίησε ένα εξαιρετικό δεύτερο ημίχρονο χαρίζοντας με δικό του τέρμα τον βαθμό της ισοπαλίας στην ομάδα του.Μόνιμη πηγή κινδύνου στο Β΄Ημίχρονο ο Κίτσας Γ. για την εστία του Ροδοχωρίου καθώς δημιούργησε τις προϋποθέσεις ώστε η ομάδα του να μην γνωρίσει την εντός ήττα στο ντέρμπι της αγωνιστικής.Ήταν σύμφωνα με την γνώμη μας με μικρή διαφορά ο ΜVP της αναμέτρησης.

Συνθέσεις:

ΠΑΟΚ Αλεξάνδρειας (Σάκης Παγγούρας):Θεοδώρου,

Κουκλάς Α.,Κίτσας Λ.(46’Πέτκος),Μπουκλάς Αν.,

Κίτσας Ν.,Λαδάς,Ζωγράφος(46′ Βουλγαρόπουλος),

Καρατάσος,Αργυρόπουλος(77’Πετράι),Χαρισούδης,

Κίτσας Γ.

ΓΑΣ Ροδοχωρίου(Γιάννης Κυρλίδης):Ιωακειμίδης,

Κοτζαχρήστος,Παπαδόπουλος,Ασλάνογλου,

Μισαιλίδης,Μαγγίζης,Ρίσσου,Λίπε,

Πατατούκας(55’Βούλγαρης),Μπρέγκου,

Ουέλιγκτον(87’Φραγγής)

Στα θετικά:- 

Στα αρνητικά:-

Ρεπορτάζ-Επιμέλεια:Μανώλης Πεχλιβανίδης

Δείτε φάσεις και γκολ της αναμέτρησης:

Φωτορεπορτάζ:

Απάντηση