ΑΘΛΗΤΙΚΑ

Ο Μάνος καλύτερος Έλληνας ποδοσφαιριστής της Football League


Ο Δημήτρης Μάνος πήρε το βραβείο του πρώτου σκόρερ της Football League για πέρσι και στις δηλώσεις του ξέχασε το όνομα του Κριστόφ Βαζέχα!

Σε… γκέλα έπεσε ο Δημήτρης Μάνος! Ο επιθετικός του ΠΑΣ Γιάννινα πήρε το βραβείο του πρώτου σκόρερ της Football League και στη συνέχεια ευχαρίστησε κι αφιέρωσε το βραβείο αυτό στους συμπαίκτες του, ενώ σε αναφορά του σε ατάκα που ακούστηκε προηγουμένως από τον Κριστόφ Βαζέχα, ξέχασε το όνομα του Πολωνού φορ!

Εκείνος ανέφερε κατά τη δική του βράβευση για την προσφορά του στο ελληνικό ποδόσφαιρο δήλωσε πως δεν γίνεται να μπουν γκολ χωρίς τη βοήθεια των συμπαικτών του σκόρερ. Έτσι ο επιθετικός του ΠΑΣ Γιάννινα θέλησε να παραπέμψει σε αυτή τη δήλωση, όμως αποτυχημένα!

Συγκεκριμένα είπε: «Το αφιερώνω σίγουρα και στους συμπαίκτες μου, όπως είπε πριν και ο κύριος… δεν θυμάμαι το όνομα του. Χωρίς τους συμπαίκτες να σου δίνουν πάσες, δεν μπορείς να σκοράρεις»!

Στη συνέχεια πάντως φρόντισε να διορθώσει κάπως τα  πράγματα, όταν κατά την παραλαβή του δεύτερου βραβείου της βραδιάς, ως ο καλύτερος Έλληνας παίκτης της Football League, φρόντισε να επανορθώσει, αναφέροντας τον Βαζέχα και πως κράτησε την ατάκα, αλλά όχι και το όνομα εκείνου που το είπε!

πηγή:gazzeta

Απάντηση