ΑΘΛΗΤΙΚΑΗΜΑΘΙΑΠΡΩΤΟΣΕΛΙΔΑ

Παιδεία,παράδοση και αθλητισμός συναντήθηκαν στον ετήσιο χορό του Λαογραφικού Συλλόγου Σταυρού «Η ΕΣΤΙΑ» (βίντεο & φωτο)

Τον ετήσιο χορό του πραγματοποίησε και φέτος  ο Μορφωτικός,Αναπτυξιακός & Λαογραφικός Σύλλογος Σταυρού «Η ΕΣΤΙΑ» , το βράδυ του Σαββάτου 09 Φεβρουαρίου στο Κέντρο Δεξιώσεων “Αφροδίτη” στην Αλεξάνδρεια.

Παιδεία, παράδοση και αθλητισμός «συναντήθηκαν» το Βράδυ του Σαββάτου δείχνοντας ότι ο Λαογραφικός Σύλλογος Σταυρού «Η ΕΣΤΙΑ» προσπαθεί να ανάδειξη όλα τα υγιή κομμάτια της κοινωνίας μας.

Η γραμματέας του Συλλόγου κ.Γεωργία Παραφόρου αφού ευχαρίστησε τους παρευρισκόμενους για την παρουσίας τους η όμορφη βραδιά ξεκίνησε με τις βραβεύσεις επιτυχούντων μαθητών του Σταυρού, του φροντιστηρίου ξένων γλωσσών κ. Κυριάκου Καρασαββίδη ενώ στην συνέχεια ακολούθησαν βραβεύσεις αριστούχων μαθητών.

Το παρόν στην εκδήλωση έδωσαν αρκετοί φίλοι του Συλλόγου ενώ σύσσωμοι στην εκδήλωση ήταν και η ομάδα της Θύελλας Σταυρού στηρίζοντας την προσπάθεια των ανθρώπων της Εστίας.

Το χορευτικό πρόγραμμα άνοιξε,το παιδικό τμήμα του Συλλόγου με ποντιακούς χορούς και στην συνέχεια την σκυτάλη πήρε το τμήμα ενηλίκων χορευτών με παραδοσιακούς ρουμλουκιώτικους χωρούς.

Το ράδιο avena 97,7 και το avena.gr ευχαριστεί τις διοίκησης των συλλόγων «ΕΣΤΙΑ» και Θύελλας Σταυρού για την πρόσκληση στην όμορφη εκδήλωση.

Ρεπορτάζ:Μανώλης Πεχλιβανίδης

Βίντεο της εκδήλωσης:

Φωτορεπορτάζ:

Απάντηση