ΑΘΛΗΤΙΚΑΗΜΑΘΙΑΠΡΩΤΟΣΕΛΙΔΑ

Νίκη γοήτρου με Νίκη Αγκαθιάς και κοπή πίτας για την ομάδα του Μακροχωρίου! (βίντεο & φωτο)

Οι παίκτες της ανδρικής ομάδας του Μακροχωρίου, οι προπονητές και οι άνθρωποι της διοίκησης συναντήθηκαν το βράδυ της Τετάρτης 6/2 μέσα σε ιδιαίτερα ευχάριστο κλίμα και αντάλλαξαν τις ευχές για το νέο έτος αλλά και για την καλή πορεία της ομάδας στο ξεκίνημα του δευτέρου γύρου του πρωταθλήματος.

Η σύσσωμη η ομάδα του Μακροχωρίου μετά την μεγάλη νίκη στο παιχνίδι κυπέλλου με την Νίκη Αγκαθιάς με 1-0,έδωσε ραντεβού στο Ψητοπωλείο ”Φίνα Κότα” στην Αριστοτέλους 91 στο Μακροχώρι Ημαθίας με σκοπό να κόψουν την καθιερωμένη πρωτοχρονιάτικη βασιλόπιτα της ομάδας.

Την πίτα έκοψε ο πρόεδρος της ομάδας,Γιάννης Μηνάς μαζί με τον αντιπρόεδρο κ.Ηλιάδη,ενώ ο τυχερός της βραδιάς που κέρδισε το χρηματικό έπαθλο ήταν ο νεοαποκτηθείς  ταλαντούχος επιθετικός Γκιλιόπουλος Βασίλης.

Αξίζει να σημειωθεί ότι το χρηματικό έπαθλο ήταν προσφορά του Δ.Σ της ομάδας,του προέδρου του Μακροχωρίου κ.Βαλάντη Κεχαίδη και του γνωστού οπαδού της ομάδας Βασίλη Γιαννόπουλου.

Τυχερός στάθηκε και ο πρόεδρος του Μακροχωρίου κ.Βαλάντης Κεχαίδης ο οποίος κέρδισε ένα τραπέζι στο Ψητοπωλείο ”Φίνα Κότα” προσφορά του προέδρου της ομάδας κ.Γιάννη Μηνά και του  Δ.Σ της ομάδας.

Άπαντες ευχήθηκαν το 2019 να είναι γεμάτο υγεία πάνω από όλα και επιτυχίες για την ομάδα.

Ρεπορτάζ:Μανώλης Πεχλιβανίδης

Βίντεο από την εκδήλωση:

Φωτορεπορτάζ:

 

Απάντηση