ΑΘΛΗΤΙΚΑΗΜΑΘΙΑΠΡΩΤΟΣΕΛΙΔΑ

1-4 κέρδισε η ομάδα της Βέροιας τον ΠΑΟΚ Αλεξάνδρειας για το κύπελλο της ΕΠΣ Ημαθίας(βιντεο-φωτο)

Ένα μέτριο παιχνίδι πραγματοποιήθηκε το απόγευμα της Τετάρτης στο δημοτικό στάδιο της Αλεξάνδρειας μεταξύ του τοπικού ΠΑΟΚ και της Βέροιας για τη φάση των 8 του κυπέλλου της ΕΠΣ Ημαθίας.

Με κακές καιρικές συνθήκες στο βαρύ τερέν του αγωνιστικού χώρου ένα μέτριο θέαμα παρουσίασαν οι 22 ποδοσφαιριστές και το τελικό 1- 4 αδικεί την ομάδα του ΠΑΟΚ,ως προς το τελικό αποτέλεσμα.

Συγκεκριμένα οι φιλοξενούμενοι άνοιξα το σκορ στο 43′ με τον Μελικιώτη κάνοντας το 0-1 ενώ στο 45 παίκτες προπονητής και φίλαθλοι του ΠΑΟΚ διαμαρτύρονται για πέναλτι που δεν τους δόθηκε και όπου θα μπορούσε να αλλάξει και τη ροή του αγώνα. Έτσι λοιπόν οι ομάδες πήγαν στα αποδυτήρια για την ανάπαυλα του ημιχρόνου με το 0-1

Στην επανάληψη οι φιλοξενούμενοι στο 47′ λεπτό ευτύχησαν με τον Μυλωνά να διπλασιάσουν τα τέρματα κάνοντας το 0-2. Η ομάδα του ΠΑΟΚ προσπάθησε να αντιδράσει δεν τα κατάφερε όμως και στο 84′ και 88′ με τον Τρούπκο  και τον Καράμπελα η ομάδα της Βέροιας διευρύνεται το σκορ σε 0-4.

Το μόνο που κατάφεραν οι γηπεδούχοι ήταν με τον Λαδά να κάνουν στο 90′ το τελικό 1- 4 Που βέβαια δεν αφήνει περιθώρια για να ελπίζουν ότι στον επαναληπτικό μπορούν να κερδίσουν την ομάδα της Βέροιας και το εισιτήριο για την επόμενη φάση του κυπέλλου.

 

Απάντηση