ΑΘΛΗΤΙΚΑΗΜΑΘΙΑΠΡΩΤΟΣΕΛΙΔΑ

“Θωρακίζει” την άμυνα με Μιχαηλίδου ο Αγροτικός Αστέρας Αγίας Βαρβάρας!

Η καλή ομάδα κτίζεται η μάλλον θωρακίζεται από την άμυνα έτσι λοιπόν ο προπονητής της γυναικείας ομάδας του Αγροτικού Αστέρα Αγίας Βαρβάρας κ.Γιάννης Γιάννου θέλει να δημιουργήσει μια αδιαπέραστη αμυντική γραμμή.

H τελευταία μέρα της μεταγραφικής περιόδου του Ιανουαρίου σήμερα 31/01/19 ολοκληρώνεται και η ομάδα του Αγροτικού προχώρησε σε μια ακόμα σημαντική προσθήκη ενισχύοντας ακόμη περισσότερο το έμψυχο δυναμικό της.

Πρόκειται για την 26χρονη έμπειρη κεντρική αμυντικό Παρασκευή Μιχαηλίδου που έχει αγωνιστεί στο παρελθόν με την ομάδα Νεφέλες Πιερίας αφήνοντας πολύ καλές εντυπώσεις με την αγωνιστική της ταυτότητα.Η Μιχαηλίδου την τελευταία σεζόν αγωνίστηκε στην Α’Εθνική και στην ομάδα της προοδευτικής Περάματος συνεχίζοντας τις καλές εμφανίσεις και στην μεγάλη κατηγορία.

Η νέα προσθήκη της ομάδας θωρακίζει ακόμα περισσότερο την ομάδα του Αγροτικού Αστέρα Αγίας Βαρβάρας στον αμυντικό τομέα και προσφέρει ακόμα μια δυνατή λύση στα χέρια του τεχνικού κ.Γιάννη Γιάννου.

Η διοίκηση της ομάδας εξάλλου κινείται σε ρυθμούς Α’Εθνικής και η απόκτηση της Μιχαηλίδου θα βοηθήσει ακόμα περισσότερο ώστε η ομάδα να εκπληρώσει τον στόχο της.

Ρεπορτάζ:Μανώλης Πεχλιβανίδης

 

Απάντηση