ΑΘΛΗΤΙΚΑΗΜΑΘΙΑΠΡΩΤΟΣΕΛΙΔΑ

Νίκη «χρυσάφι» για τον Α.Ο Μαρίνας επί του Εθνικού Κλειδίου! ( βίντεο & φωτο )

Την 5η του νίκη στο πρωτάθλημα πέτυχε ο Α.Ο, επικρατώντας με σκορ 0-1 του Εθνικού Κλειδίου στο Κλειδί Ημαθίας. Σκόρερ ο Δήμου στο 56′.

Ματς μεγάλου βαθμολογικού ενδιαφέροντος αυτό στο Κλειδί, όπου η τοπική ομάδα φιλοξένησε τον Α.Ο Μαρίνας σε εξ αναβολής αναμέτρηση της 15ης αγωνιστικής.

Για τους προπονητές και τους παίκτες των δύο ομάδων κίνητρο ήταν νίκη και οι τρεις βαθμοί καθώς και οι δυο προσπαθούν να αποφύγουν τον υποβιβασμό και τις τελευταίες θέσεις του βαθμολογικού πίνακα με τους γηπεδούχους να είναι σε ποιο δύσκολη κατάσταση.

Σε ένα κακό πρώτο ημίχρονο από πλευράς θεάματος και δημιουργίας φάσεων οι δυο ομάδες μπήκαν νωθρά στον αγωνιστικό χώρο ψάχνοντας να βρουν τα πατήματά τους.Η πρώτη καλή στιγμή ήταν για τους φιλοξενούμενους στο 8′ με τον Καιμακαμίδη να επιχειρή από πλάγια θέση σουτ και τον Αντιφάκο να διώχνει με απόκρουση σε κόρνερ.Ανέβασαν την απόδοσή τους οι γηπεδούχοι μετά το πρώτο 15′ και στο 34′ λίγο έλειψε να προηγηθούν όταν ο Παρασχόπουλος με ωραία εκτέλεση φάουλ λίγο έξω από την περιοχή του Αντιφάκου έστειλε την μπάλα στο οριζόντιο δοκάρι της εστίας του.38′ χρειάστηκαν ώστε οι φιλοξενούμενοι να επισκεφτούν με αξιώσεις την εστία του Χατζηπαναγή με τον Μισαηλίδη να χάνει τεράστια ευκαιρία καθώς στο τετ α τετ με τον τερματοφύλακα Χατζηπαναγή δεν μπόρεσε να πλασάρει σωστά και τον δεύτερο να γλυτώνει την ομάδα του από βέβαιη παραβίαση.Η τελευταία καλή στιγμή πριν την ανάπαυλα ανήκει στους γηπεδούχους με τον Κακατάτσιο στο 40′ να αναγκάζει τον Αντιφάκο μετά από κεφαλιά να διώξει με υπερένταση σε κόρνερ.

Ίδια εικόνα και στο δεύτερο μέρος χωρίς πολλές ευκαιρίες,πολλά λάθη και αρκετά φάουλ.Με δυσκολία επισκεπτόντουσαν τα αντίπαλα τέρματα οι ποδοσφαιριστές των δυο ομάδων καθώς οι άμυνες ήταν αρκετά προσεκτικές με λιγοστά λάθη.Στο 56′ έγινε η φάση που ουσιαστικά τελείωσε και το παιχνίδι με τον Δήμου μετά από φάση διαρκείας να στέλνει από κοντά την μπάλα στα δίχτυα του Χατζηπαναγή. Τίποτα το ιδιαίτερο στην συνέχεια με τις όποιες ευκαιρίες να είναι μην είναι κάτι το σημαντικό.

Τελικό αποτέλεσμα:Εθνικός Κλειδίου-Α.Ο Μαρίνας 0-1

Συμπέρασμα: Χωρίς να πιάσει απόδοση κάτι που μας παραδέχτηκε και ο προπονητής της ομάδας η ομάδα του Α.Ο Μαρίνας πέτυχε το γκολ και πήρε τους τρεις βαθμούς.Είχε δυο καλές στιγμές και ένα δοκάρι ο Εθνικός ωστόσο η μπάλα δεν ακούμπησε δίχτυα.Μεγάλη και σημαντική νίκη των φιλοξενουμένων αν και πιστεύουμε ότι τα παιδιά του Εθνικού ίσως και να άξιζαν τον βαθμό της ισοπαλίας.

MVP-A.O Μαρίνας (Δήμου Βασίλειος): Τρεις υπερπολύτιμους βαθμούς χάρισε στην ομάδα του ο ποδοσφαιριστής του Α.Ο Μαρίνας με το μοναδικό τέρμα της αναμέτρησης που πέτυχε.Βαθμοί που ίσως αποδειχτούν μεγάλης σημασίας στην προσπάθεια που κάνει η ομάδα του ώστε να αποφύγει τον υποβιβασμό.

Διαιτησία: ΙΑΣΩΝΙΔΗΣ -ΜΠΕΚΑΣ-ΡΗΓΟΠΟΥΛΟΣ : Χωρίς την δύσκολη φάση δεν αντιμετώπισαν ιδιαίτερα προβλήματα οι διαιτητές της αναμέτρησης,λιγοστά λάθη μέσα στα ανθρώπινα πλαίσια που δεν είναι άξια αναφοράς.

Συνθέσεις:

Εθνικός Κλειδίου(Παρασχόπουλος Nικ.): Δουλιάς,Γιαννακός

Παρασχόπουλος,Οικονομόπουλος,Γιαννακός Κ.,Μαντζάνας(60’Καλυβιώτης),

Καιμακαμίδης,Καπετάνιος,Κακατάτσιος,Καιμακαμίδης Α.

Α.Ο Μαρίνας(Παυλίδης Λ.):Αντιφάκος,Πουτακίδης,

Μποζίνης,Τσέλιος,Αγγελίδης(85’Γκότσης),Ιωαννίδης(45’Δάτσης),

Δήμου(75’Γραμματικός),Τσέλιος,Μισαηλίδης,Ντάτσης,

Παπουτσής(45’Σαρακατσίανος)

Στα θετικά:-

Στα αρνητικά:Λιγοστός κόσμος στο γήπεδο του Κλειδίου και όλοι από πλευράς φιλοξενουμένων. Προσπαθούν οι άνθρωποι της ομάδας να κάνουν ότι περνάει από το χέρι τους ώστε η ομάδα να αποφύγει τον υποβιβασμό παρουσιάζοντας ένα αξιόμαχο σύνολο ωστόσο δεν υπάρχει η ανάλογη στήριξη από πλευράς κόσμου κάτι που γεννάει πολλά ερωτηματικά.

Ρεπορτάζ-Επιμέλεια:Μανώλης Πεχλιβανίδης

Δείτε τα γκολ και τις φάσεις του αγώνα:

Φωτορεπορτάζ:

 

Απάντηση