ΑΘΛΗΤΙΚΑΗΜΑΘΙΑΠΡΩΤΟΣΕΛΙΔΑ

Ανακοίνωσε Πατσιαβούρα για την επίθεση το Μακροχώρι!

Ακόμη πιο έντονη γίνεται η προσπάθεια προκειμένου η ομάδα του Μακροχωρίου να αποκτήσει ένα ακόμη πιο πλήρες ρόστερ και να καλύψει τα κενά που έχει, με την διοίκηση του συλλόγου και το τεχνικό επιτελείο να κάνουν ότι μπορούν ώστε η ομάδα ενωμένη να ξεπεράσει τον αγωνιστικό σκόπελο και να επανέλθει η ομάδα στα επιτυχή αποτελέσματα.

Το Μακροχώρι κινείται μεταγραφικά ψάχνοντας της καλύτερες λύσεις και επιλογές ώστε να αποφύγει τυχόν δυσάρεστες εκπλήξεις,πλέον έχοντας και την πίεση του χρόνου, αφού σε λίγες μέρες λήγει η μεταγραφική περίοδος του Ιανουαρίου άπαντες στην ομάδα του Μακροχωρίου κινούνται σε μεταγραφικούς ρυθμούς.

Και επίσημα παίκτης του Μακροχωρίου είναι από σήμερα ο 23χρονος επιθετικός  Νίκος Πατσιαβούρας, όπως ανακοίνωσε προ ολίγου το Δ.Σ της ομάδας.Πρόκειται για μια αξιόπιστη λύση με πλούσιες παραστάσεις και αναμένεται να δώσει λύσεις στο επιθετικό πρόβλημα που αντιμετωπίζει εδώ και καιρό η ομάδα.

Ο ποδοσφαιριστής αγωνιζόταν μέχρι πρότινος στον Μέγα Αλέξανδρο Αγίας Μαρίνας ενώ στο παρελθόν έχει φορέσει τις φανέλες των Α.Ο. Λεβάντε Ζακύνθου,Κ20 Βέροιας,Κ20 Αιγινιακού και Άσπρου Πέλλας.

Ενώ σύμφωνα με πληροφορίες μας  η ομάδα είναι σχεδόν έτοιμη να ενισχύσει το ρόστερ της με άλλες δύο έξυπνες και χρήσιμες προσθήκες.

Ρεπορτάζ:Μανώλης Πεχλιβανίδης

 

 

Απάντηση