ΑΘΛΗΤΙΚΑΗΜΑΘΙΑΠΡΩΤΟΣΕΛΙΔΑ

Νίκησε τον Φίλιππο Μελίκης και τον κακό αγωνιστικό χώρο ο Μέγας Αλέξανδρος Αγίας Μαρίνας! (φωτο)

Πάθος και ουσία μέσα στην λάσπη για τον Μέγα Αλέξανδρο Αγίας Μαρίνας. Ικανοποίηση και πολλά θετικά μηνύματα, έδωσε για ακόμη μια φορά στο δεύτερο γύρο, η εμφάνιση του Μέγα Αλεξάνδρου Αγίας Μαρίνας μέσα στην έδρα του. Το πάθος με το οποίο «έπεσαν» οι παίκτες του Γιάννη Καψαλιαρη μέσα στις λασπομαχίες απέναντι σε έναν αξιόμαχο αντίπαλο που ήθελε το θετικό αποτέλεσμα, για λόγους επιβίωσης στην κατηγορία είναι αυτό που εντυπωσίασε περισσότερο από όλα τα άλλα.

Το παιχνίδι είχε καλό ρυθμό,γκολ,θέαμα και αρκετές κλασικές ευκαιρίες παρότι έγινε σε βαρύ τερέν.Από τα πρώτα κιόλας λεπτά η ομάδα του Μέγα Αλέξανδρου Αγίας Μαρίνας έδειξε τις επιθετικές της διαθέσεις δημιουργώντας πολλές ευκαιρίες, ωστόσο όμως δεν κατάφερε να φέρει την ομάδα του σε θέση οδηγού μέχρι την λήξη του πρώτου ημιχρόνου.Κυριάρχησαν στο πρώτο μέρος οι γηπεδούχοι ωστόσο αυτό δεν ήταν αρκετό ώστε να τους δώσει τους τρεις βαθμούς της νίκης.

Στην επανάληψη οι φιλοξενούμενοι αιφνιδίασαν κάνοντας το 0-1 στο 50’ με τον νεοαποκτηθεί παίκτη Τραγούδα βάζοντας την ομάδα του σε θέση οδηγού,βάζοντάς δύσκολα στους γηπεδούχους .

Οι παίκτες του Μέγα Αλεξάνδρου Αγίας Μαρίνας δεν έμειναν άπραγοι ανεβάζοντας την απόδοσή τους κατακόρυφα,ο Συμπεθέρης 2′ αργότερα και στο 52’ κάνει το 1-1 φέρνοντας το παιχνίδι στα ίσα.Η ομάδα της Μελίκης στο 53′ αναγκάστηκε να αγωνιστεί με 10 καθώς ο κ.Λαζάρου απέβαλε με «δεύτερη κίτρινη»τον Παρασόπουλο καθώς ενέργησε αντιαθλητικά σε παίκτη της Αγίας Μαρίνας που βρισκόταν σε προφανή θέση για γκολ.

Το σύνολο του Γιάννη Καψαλιάρη από κείνο το σημείο και μετά κυριαρχούσε πλήρως στον αγωνιστικό χώρο παίρνοντας τον έλεγχο του κέντρου και την κυκλοφορία της μπάλας. κάνοντας παράλληλα και την ανατροπή.Το 2-1 ήρθε στο 63´με τον Σερασκέρη να ευστοχεί σε εκτέλεση πέναλτι και να κάνει την ανατροπή πολύ νωρίς επαναφέροντας την ψυχολογία στην ομάδα του.

Στο 70´ ουσιαστικά τελείωσε το παιχνίδι με τον Σο Νιογκάνα να δείχνει την εκτελεστική του δεινότητα στα τελειώματα του κάνοντας το 3-1,γκολ που αποσυντόνισε εντελώς τους φιλοξενούμενους.

Ο Κουτρουλιάς στο 80′ έδωσε διαστάσεις θριάμβου στους γηπεδούχους κάνοντας το 4-1.Ο Μέγας Αλέξανδρος Αγίας Μαρίνας ήθελε το νικηφόρο ξεκίνημα στο δεύτερο γύρο και δίκαια το πέτυχε καθώς υπερτερούσε σε όλες τις γραμμές παρά τις φιλότιμες προσπάθειες των παικτών του Φίλιππου Μελίκης.

Σημαντική νίκη σε όλα τα επίπεδα και περισσότερο στην ψυχολογία της ομάδας αλλά και του κόσμου της που από την αρχή μέχρι το τέλος δεν σταμάτησαν να τραγουδούν με συνθήματα για την ομάδα της καρδιάς τους!

Η ομάδα του Γιώργου Ντάμτσιου πάλεψε για να γυρίσει το παιχνίδι αλλά αυτό δεν ήταν αρκετό ωστόσο ο Φίλιππος είναι φανερά μεταμορφωμένος σε σχέση με τον πρώτο γύρο και όπως όλα δείχνουν θα παλέψει μέχρι τέλους ώστε να σωθεί η κατηγορία και ο στόχος της παραμονής,υπάρχει το υλικό,υπάρχει η διάθεση,υπάρχει η εμπειρία από το τεχνικό επιτελείο της ομάδας και πολύ δύσκολα δεν θα τα καταφέρει.

Tελικό αποτέλεσμα :Μέγας Αλέξανδρος Αγίας Μαρίνας – Φίλιππος Μελίκης 4-1

Συμπέρασμα:Ο Μέγας Αλέξανδρος Αγίας Μαρίνας μπήκε αποφασισμένος να πάρει την νίκη από το πρώτο λεπτό και έπεισαν ότι την άξιζαν και δικαίως την πήραν.

Διαιτησία: ΛΑΖΑΡΟΥ -ΠΙΤΟΣ -ΤΡΑΝΤΟΣ: Σε πολύ καλή μέρα οι διαιτητές της αναμέτρησης προσπάθησαν και διαχειρίστηκαν άψογα την αναμέτρηση.

MVP-Μέγας Αλέξανδρος Αγίας Μαρίνας ( Σο Νιογκάνα ) :Σε πολύ καλή μέρα αρκετοί ποδοσφαιριστές του Μέγα καθώς απέδωσαν τα μέγιστα των δυνατοτήτων τους  με δυσκολή καταφέραμε να βγάλουμε τον MVP του παιχνιδιού ωστόσο αυτός που ήταν ο παίκτης κλειδί στην εμφάνιση και επιτυχία των γηπεδούχων ήταν ο Σο Νιογκάνα. Έλειψε η ποιότητα του από τον Μέγα σε όλη την διάρκεια του πρώτου γύρου ωστόσο τώρα δηλώνει παρόν κάνοντάς τα πράγματα για τις υπόλοιπες ομάδες αρκετά δύσκολα.

Ρεπορτάζ-Επιμέλεια:Γιώτα Μαυροπούλου

 

Φωτορεπορτάζ:

Απάντηση