ΑΘΛΗΤΙΚΑΗΜΑΘΙΑΠΡΩΤΟΣΕΛΙΔΑ

Έκοψε την Πρωτοχρονιάτικη πίτα του ο Μέγας Αλέξανδρος Αγίας Μαρίνας! (βίντεο & φωτο )

Μέσα σε χαρούμενο κλίμα και καλή διάθεση, πραγματοποιήθηκε και φέτος η κοπή πίτας της ομάδας του Μέγα Αλέξανδρου Αγίας Μαρίνας.

Μετά τα επιτυχή αποτελέσματα και τις πολύ καλές εμφανίσεις απέναντι σε Νάουσα και Φίλιππο Μελίκης το Σάββατο 26/01 η ομάδα του Μέγα έκοψε την καθιερωμένη πίτας της παρουσία του προέδρου κ.Καλαϊτζίδη Ανδρέα μελών του Δ.Σ,του τεχνικού της ομάδας κ.Γιάννη Καψαλιάρη,του τεχνικού διευθυντή κ.Βασίλη Κατσούλη και των ποδοσφαιριστών.

Το παρόν στην εκδήλωση έδωσε ο πρόεδρος της ΕΠΣ Ημαθίας κ.Φωτιάδης,ο γενικός γραμματέας κ.Κοσκερίδης Ευάγγελος,ο ταμίας κ.Ανδρεανίδης Πέτρος ο πρόεδρος του Απόλλων Λυκογιάννης κ.Γιάννης Αμανετίδης και ο κ.Γιώργος Βέρρος ιδιοκτήτης των καταστημάτων ΕΠΙΠΛΟ ΒΕΡΡΟΣ – Έπιπλα & Στρώματα τον οποίο ο πρόεδρος της ομάδας ευχαρίστησε για την προσφορά του στον σύλλογο.

Αξίζει να σημειωθεί ότι παρόν ήταν και ο δικηγόρος και υποψήφιος βουλευτής με την Ν.Δ κ.Τάσος Μπαρτζώκας,στηρίζοντας με την παρουσία κάθε υγιή προσπάθεια που γίνεται στον χώρο του αθλητισμού.Κοντά στο ερασιτεχνικό ποδόσφαιρο και στον αθλητισμό ο κ.Μπαρτζώκας κάτι που μας γεμίζει αισιοδοξία για το μέλλον.

Οι τυχεροί της βραδιάς ήταν ο Κολίτσης κερδίζοντας μια εικόνα της Αγίας Μαρίνας προσφορά του κ.Βασίλη Κατσούλη,ο Νιογκάνα και ο Συμεωνίδης αθλητικά είδη από τα καταστήματα SPORTmania.

Σύνταξη-Επιμέλεια:Μανώλης Πεχλιβανίδης

Ρεπορτάζ:Γιώτα Μαυροπούλου-Μανώλης Πεχλιβανίδης

Βίντεο από την εκδήλωση:

Φωτορεπορτάζ:

 

Απάντηση