ΑΘΛΗΤΙΚΑΗΜΑΘΙΑΠΡΩΤΟΣΕΛΙΔΑ

Τα νέα της μεταγραφικά αποκτήματα παρουσίασε η ομάδα του Μακροχωρίου! (φωτο)

Τις πρώτες της μεταγραφικές κινήσεις ανακοίνωσε η ομάδα του Μακροχωρίου κατά την χειμερινή μεταγραφική περίοδο. Συγκεκριμένα η Διοικούσα Επιτροπή της ομάδας παρουσία του προέδρου κ.Γιάννη Μηνά ανακοίνωσε την  έναρξη της συνεργασίας της με τον 24χρονο έμπειρο αμυντικό,Ορφανό Κώστα,ο ποδοσφαιριστής αγωνιζόταν μέχρι πρότινος στην ομάδα του Ευρώτα Έλους ομάδα Α’Ερασιτεχνικής στην Λακωνία.

Παίκτης του Μακροχωρίου θα πρέπει να θεωρείται από σήμερα και για το υπόλοιπο του πρωταθλήματος και ο νεαρός ταλαντούχος επιθετικός Γκιλιόπουλος Βασίλης.Πρόκειται για ένα ανερχόμενο ποδοσφαιρικό ταλέντο ηλικίας 17ετών.Ο ποδοσφαιριστής παραχωρήθηκε στην ομάδα του Γρηγόρη Ηλιάδη με δανεισμό από την ομάδα της Βέροιας.

Δυο σημαντικές προσθήκες για την ομάδα του Μακροχωρίου δίνοντας λύσεις στον τεχνικό της ομάδας.Οι μεταγραφικές κινήσεις δεν σταματούν εδώ καθώς σύμφωνα με πληροφορίες μας εντός των ημερών θα αποκτηθούν τουλάχιστον δυο ποδοσφαιριστές με εμπειρία στο χώρο του ερασιτεχνικού ποδοσφαίρου.

Στα αγωνιστικά σε φουλ ρυθμούς έγινε η προπόνηση στο γήπεδο του Μακροχωρίου παρουσία και των νεοαποκτηθέντων ποδοσφαιριστών με τον τεχνικό της ομάδας και τους ποδοσφαιριστές να είναι αισιόδοξοι για τους τρεις βαθμούς της νίκης απέναντι στην ομάδα της Χαρίεσσας.

Ρεπορτάζ:Μανώλης Πεχλιβανίδης

Φωτορεπορτάζ από την σημερινή προπόνηση της ομάδας του Μακροχωρίου:

 

 

Απάντηση