ΑΘΛΗΤΙΚΑΗΜΑΘΙΑ

Με το “δεξί” μπήκε το ’19 για τα κορίτσια του Βόλεϊ του ΓΑΣ ΑΛΕΞΑΝΔΡΕΙΑ


Τεράστιο διπλό για τις γυναίκες. Συνεχίζουν αήττητες οι παγκορασίδες.
Ανώδυνη ήττα για τις κορασίδες

ΓΥΝΑΙΚΕΣ

Μεγ. Αλεξ. Γιαννιτσων- ΓΑΣ ΑΛΕΞΑΝΔΡΕΙΑ 1-3
Τεράστια εκτός έδρας επιτυχία για το γυναικείο τμήμα. Κέρδισαν με 1-3 σετ τον μέχρι χθες αήττητο Μεγ. Αλεξ. Γιαννιτσών. Οι αθλήτριες μας από το πρώτο σετ του αγώνα έδειξαν την ανωτερότητά τους. Πιάνοντας υψηλή απόδοση κέρδισαν σχετικά εύκολα το πρώτο σετ με 20-25,πράγμα που έφερε χαλαρότητα στην ομάδα μας με αποτέλεσμα να χαθεί το δεύτερο με 25-15. Από εκεί κι ύστερα όμως τα κορίτσια μας συνήλθαν απέφυγαν τα λάθη και με όπλο την επίθεση πήραν τα δύο επόμενα σετ κι έφτασαν σε μία μεγάλη νίκη που θα τους βοηθήσει να πετύχουν το στόχο τους, που δεν είναι άλλος από την παραμονή στην Β’ Εθνική.
ΣΕΤ : 1-3 (20-25, 25-15, 19-25, 20-25)
Σύνθεση : Χατζοπούλου Δήμητρα, Μαυρούδη Δήμητρα, Δρίζη Έλσα, Πουρλιοτοπούλου Βιβή, Δαμιανίδου Ευαγγελία, Χουτζοπούλου Κική, Χούχα Σοφία, Παπαδήμα Νάσια, Παύλου Μαρία, Παύλου Πέρσα, Γρηγοράκη Ιωάννα
Προπ. : Βασιλακάκη Μαρία

ΚΟΡΑΣΙΔΕΣ
Αιας Κιλκίς – ΓΑΣ ΑΛΕΞΑΝΔΡΕΙΑ 3-0
Ανώδυνη ήττα υπέστησαν οι κορασίδες το Σάββατο. Σε ένα αδιάφορο βαθμολογικά παιχνίδι καθώς η ομάδα μας δεν προλαβαίνει να διεκδικήσει την πρώτη θέση και είναι μεταξύ δεύτερης και τρίτης. Έτσι η άπειρη ομάδα της Αλεξάνδρειας καθώς αποτελείται στην πλειονότητα από παγκορασίδες ηττήθηκαν από την ανώτερη ομάδα του Κιλκίς.
ΣΕΤ: 3-0 (25-15, 25-17, 25-20)
Σύνθεση : Πουρλιοτοπούλου Βιβή, Χουτζοπούλου Κική, Δαμιανίδου Ευαγγελία, Παπαζήση Αλεξάνδρα, Γρηγοράκη Ιωάννα, Παύλου Πέρσα, Παύλου Μαρία, Χούχα Σοφία, Παπαδήμα Νάσια.
Προπ.: Βασιλακάκη Μαρία

ΠΑΓΚΟΡΑΣΙΔΕΣ

Κρύα Βρύση – ΓΑΣ ΑΛΕΞΑΝΔΡΕΙΑ 0-3
Ο αγώνας δεν χρίζει ιδιαίτερης κριτικής καθώς η διαφορά ποιότητας και δυναμικότητας των δύο ομάδων είναι μεγάλη. Αγωνίστηκαν ο πρώτος και αήττητος στην βαθμολογία με τον τελευταίο. Έτσι ο προπονητής του ΓΑΣ έδωσε την ευκαιρία να αγωνιστούν και παιδιά που είχαν ελάχιστη συμμετοχή στους προηγούμενους αγώνες. Το ενθαρρυντικό είναι ότι τα παιδιά αυτά άρπαξαν την ευκαιρία που τους δόθηκε κι έτσι φάνηκε η πολύ καλή δουλειά που γίνεται στα τμήματα υποδομής του συλλόγου.
ΣΕΤ: 0-3 (7-25, 17-25, 13-25)
Σύνθεση :Γρηγοράκη Ιωάννα,Παπαδήμα Νάσια, Παύλου Πέρσα, Παπαζήση Αλεξάνδρα, Μάρτου Κατερίνα, Παπαεμμανουήλ Έφη, Χούχα Σοφία,Μαβιδου Μαρία, Τρύπου Έλσα, Σαλιάρα Νικολέτα, Γιοβανοπούλου Ελένη, Παύλου Μαρία.
Προπονητής : Σταυρόπουλος Γιάννης
Βοηθ. Προπον. : Χατζοπούλου Δήμητρα

Απάντηση