ΑΘΛΗΤΙΚΑΗΜΑΘΙΑΠΡΩΤΟΣΕΛΙΔΑ

Δεν τα κατάφερε και έμεινε στην ισοπαλία η Αγκαθιά παρά το ότι προηγήθηκε με 2-0 επί του Άρη Παλαιοχωρίου (βίντεο-φωτο)

 

Με το δεξί φάνηκε να μπαίνει στο γήπεδο για τον καινούργιο χρόνο η ομάδα της Αγκαθιάς αφού από το 10′ βρέθηκε να προηγείται με 2-0 επί του Άρη Παλαιοχωρίου.

Στον βαρύ αγωνιστικό χώρο του γηπέδου της Αγκαθιάς ένα  δυνατό παιχνίδι πραγματοποιήθηκε το απόγευμα της Κυριακής 13/1 όπου η αήττητη τοπική ομάδα της Νίκης υποδεχόταν τον πρωτοπόρο της βαθμολογίας Άρη Παλαιοχωρίου.

Οι γηπεδούχοι μπήκαν πιο αποφασισμένοι και με δύο γκολ που πέτυχαν στο 7 και στο 10 με τους Λίολιο και Γκελοσάνι προηγήθηκαν με 2-0.Στη συνέχεια οι φιλοξενούμενοι ισορρόπησαν το παιχνίδι και σε μία φάση χωρίς να υπάρχει πίεση στην περιοχή της Αγκαθιάς, ο ποδοσφαιριστής Γιαννόπουλος ανέτρεψε τον Σιμόνι και παραχώρησε πέναλτι το οποίο μετέτρεψε σε γκολ στο 18′ ο Ιγνατιάδης κάνοντας το 2-1.

Στη συνέχεια και μέχρι το τέλος του ημιχρόνου οι φιλοξενούμενοι πίεσαν περισσότερο Χωρίς όμως να καταφέρουν να ισοφαρίσουν και οι ομάδες πήγαν στα αποδυτήρια με το 2-1.

Στην επανάληψη και πάλι η ομάδα της Νίκης μπήκε πιο δυνατά και ποιον αποφασιστικά για να πετύχει και 3ο τέρμα.Όμως οι φιλοξενούμενοι ήταν αυτή που στο 59′ με μία εξαιρετική προσπάθεια και πλασέ του Σιμόνι ισοφάρισαν σε 2-2.Στην συνέχεια και οι δύο ομάδες προσπάθησα να διεκδικήσουν τη νίκη.

Στο 88′ η ομάδα του Άρη πέτυχε και τρίτο τέρμα το οποίο όμως ακυρώθηκε μετά από υπόδειξη ως οφσάιντ από τον επόπτη και το παιχνίδι τελείωσε ισόπαλο 2-2.

Τελικά το παιχνίδι αφήνει ικανοποιημένος και τους δύο αντιπάλους, αφού όπως εξελίχθηκε όποια ομάδα και αν σημείωνε το τρίτο τέρμα θα ήταν άδικο το αποτέλεσμα για την άλλη.

Διαιτητής της συνάντησης ο κ. Θεοδωρόπουλος, βοηθοί οι κ.κ. Δούμτσης και Πάνου, όλοι του συνδέσμου Θεσσαλονίκης.

Νίκη Αγκαθιάς: Τόλιος, Λιόλιος, Ρογγότης, Γιαννόπουλος (68′ Σούκιας), Ζαρογιάννης (80′ Τριανταφυλλίδης), Αβραμόπουλος, Γιατζιτζόγλου, Χατζόπουλος (88′ Πατσιαβούρας), Γκελοσάνι, Κασαπίδης (46′ Κίτσας Ελ), Προβατίδης.

Άρης Παλαιοχωρίου: Γιώτας, Τσιντογιάννης, Καραμπάς, Ταΐρης, Αποστολάς, Μπάμπουρας, Κεφαλάς (79′ Αλωπούδης), Δημητρακόπουλος (68′ Κωττάκης), Ιγνατιάδης, Μανιός (83′ Σκέμπι), Σιμόνι.

Το ράδιο AVENA 97,7 και AVENA.GR ήταν εκεί και μετέδωσε ζωντανά όλο το παιχνίδι από το Facebook Avena Fm 97,7 και Τάσος Καμπάνης.

Απάντηση