ΑΘΛΗΤΙΚΑΗΜΑΘΙΑΠΡΩΤΟΣΕΛΙΔΑ

Κοπή πίτας & Χορός πέντε αστέρων για τον Αγροτικό Αστέρα Αγίας Βαρβάρας! (βίντεο+φωτο)

Μέσα στον πολύ όμορφο χώρο του «Ακρόπολη Restaurant & Music Hall» στην Βέροια,το βράδυ του Σαββάτου 12 Ιανουαρίου η ομάδα του Αγροτικού Αστέρα Αγίας Βαρβάρας έκοψε την Πρωτοχρονιάτικη πίτα της διοργανώνοντας παράλληλα και τον ετήσιο χορό του συλλόγου.

Μέσα σε οικογενειακό κλίμα το παρόν έδωσαν τα μέλη του Δ.Σ της ομάδας  με επικεφαλής τον πρόεδρο κ. Παζαρτζικλή Θωμά ,ο Τεχνικός Διευθυντής κ. Κων/νο Πουλασουχίδης, ο προπονητής της αντρικής ομάδας καθώς και της Κ16 του συλλόγου κ.Μουρτζίλας,ο προπονητής του γυναικείου τμήματος που αποτελεί και το «Στολίδι» της Αγίας Βαρβάρας κ.Γιάννης Γιάννου,οι προπονητές της ακαδημίας, αθλητές-τριες και ο υπεύθυνος τύπου της ομάδας κ.Τσιάτσης Ιωάννης.

Αξίζει να σημειωθεί ότι το παρόν στην κοπή έδωσαν εκπρόσωποι του πολιτικού κόσμου του νομού μας με την βουλευτή Ημαθιας κ.Καρασαρλίδου,ο Δήμαρχος Βέροιας κ.Κώστα Βοργιαζίδης,οι υποψήφιοι Δήμαρχοι Βέροιας κ.Γιάννης Παπαγιάννης και κ.Παύλος Παυλίδης ενώ θα πρέπει να τονίσουμε ότι αισθητή ήταν και η παρουσία μελών της ΕΠΣ Ημαθίας με επικεφαλής τον πρόεδρο κ.Φωτιάδη.

Την βραδιά άνοιξε ο Τεχνικός Διευθυντής της ομάδας κ. Κων/νος Πουλασουχίδης καλοσωρίζοντας τους παρευρισκόμενους με τον δικό του μοναδικό τρόπο καλώντας στην συνέχεια τον πάτερ Ευλόγιο να διαβάσει την βασιλόπιτα.

Ενώ σύντομο χαιρετισμό είχαμε και από τον πρόεδρο της ομάδας κ. Παζαρτζικλή ο οποίος ζήτησε την βοήθεια όλων μας στον δύσκολο αλλά και όμορφο αγώνα που κάνουν στον σύλλογο ενώ ζήτησε η μεγαλύτερη βοήθεια να δοθεί στο γυναικείο τμήμα.Η γυναικεία ομάδα πάει για την Α’Εθνική και θα είμαστε εκεί όπως χαρακτηριστικά τόνισε.

Το ΡΑΔΙΟ AVENA 97,7 και το AVENA.GR αισθάνεται την υποχρέωση να ευχαριστήσει το Δ.Σ της ομάδας για την πρόσκληση και την υποδοχή που είχαμε κατά την παρουσία μας και να ευχηθεί στον σύλλογο το 2019 να είναι χρονιά επιτυχιών,χωρίς τραυματισμούς και τα όνειρα των αθλητών να πραγματοποιηθούν στο ακέραιο.Επίσης να ευχηθούμε στα κορίτσια του συλλόγου και στον προπονητή τους κ.Γιάννου να καταφέρουν να κατακτήσουν τον πολυπόθητο στόχο της Α΄Εθνικής και εμείς θα είμαστε εκεί να στηρίξουμε την προσπάθεια τους!

Ρεπορτάζ-Επιμέλεια-Σύνταξη:Μανώλης Πεχλιβανίδης

Στιγμές από την εκδήλωση (βίντεο):

Φωτορεπορτάζ:

Απάντηση