ΑΘΛΗΤΙΚΑΗΜΑΘΙΑ

ΜΕ Κ.Σ ΓΕΦΥΡΑΣ ΤΗΝ ΚΥΡΙΑΚΗ Ο ΦΙΛΙΠΠΟΣ

Μετά τις δυο συνεχόμενες αναβολές λόγω των κακών καιρικών συνθηκών ο Φίλιππος ρίχνεται την Κυριακή 13 Ιανουαρίου ξανά στη “μάχη” του πρωταθλήματος της Β’ Εθνικής με το πρώτο του παιχνίδι για την νέα χρονιά με αντίπαλο την ομάδα Κ.Σ Γέφυρας.

Ο Δημήτρης Γκίμας μίλησε στο filipposbc.gr : ” Πρώτα να ευχηθούμε καλή Χρόνια σε όλο τον κόσμο. Δυστυχώς το διάστημα της διακοπής μας αποσυντόνισε καθώς άλλος ήταν ο προγραμματισμός και αλλιώς τελικά λειτουργήσαμε. Τόσο οι καιρικές συνθήκες όσο και οι συνεχόμενες αναβολές σίγουρα μας απορρύθμισαν. Και το λέω αυτό γιατί μέχρι τη διακοπή είχαμε έναν καλό ρυθμό και ένα υψηλό επίπεδο συγκέντρωσης.

Τώρα είμαστε υποχρεωμένοι να παίξουμε τρία πολύ σημαντικά παιχνίδια σε μια εβδομάδα. Το πως και πόσο θα ανταποκριθούμε είναι κάτι που δεν μπορούμε να προεξοφλήσουμε. Η προσοχή μας εστιάζεται στο πρώτο παιχνίδι της Κυριακής που είναι πολύ δύσκολο.
Θα πρέπει να ξεπεράσουμε τον εαυτό μας σε επίπεδο συγκέντρωσης αν θέλουμε ένα θετικό αποτέλεσμα. Όπως έχουμε πει και παλιότερα και ισχύει πάντα , ειδικότερα μετά από περιόδους διακοπής, δεν χρειάζονται φιλοσοφίες και ποιητικές ανθολογίες. Χρειάζεται σκληράδα και αγωνιστικότητα. “
Το παιχνίδι θα ξεκινήσει στις 17:00 και διαιτητές ορίστηκαν οι κ.κ Παπαγεωργίου και Εκίζογλου

Αναρτήθηκε από:Μανώλης Πεχλιβανίδης

Απάντηση