ΑΘΛΗΤΙΚΑΗΜΑΘΙΑΠΡΩΤΟΣΕΛΙΔΑ

Γ’ Εθνική 8ος όμιλος : Ο Μπάμπης Πετρίδης ο νέος προπονητής του Αστέρα Βλαχιώτη!

Βρέθηκε ο εκλεκτός προπονητής ο οποίος διαδέχεται τον κ. Κετικίδη Γεώργιο στον πάγκο του Αστέρα Βλαχιώτη. Η διοίκηση της ομάδας κατέληξε σύμφωνα με πληροφορίες μας στον Ημαθιώτη τεχνικό Μπάμπη Πετρίδη και μέχρι το τέλος της εβδομάδας αναμένεται και επίσημα η ανακοίνωση του.

Με αυτή την εξέλιξη, ο έμπειρος τεχνικός επιστρέφει στους πάγκους μετά τη θητεία του στον Εθνικό Κλειδίου (A’Ερασιτεχνική ΕΠΣ Ημαθίας) που ολοκληρώθηκε πρόωρα λόγο οικονομικών προβλημάτων της ομάδας όπως μας είχε ανακοίνωση ο πρόεδρος του συλλόγου στην Αθλητική Εκπομπή ”PRE GAME” του Ράδιου AVENA 97,7.

Ένα καλά καταρτισμένο,ακούραστο και με αναγνωρισμένο ήθος προπονητή-άνθρωπο έβαλε στο οπλοστάσιο και στην τεχνική του ηγεσία ο σύλλογος του Αστέρα και το μόνο σίγουρο είναι ότι θα προσφέρει τις πολύτιμες γνώσεις του και εμπειρία του ώστε η ομάδα να αποφύγει τον υποβιβασμό.

Αξίζει να σημειωθεί ότι σύμφωνα με πληροφορίες μας ο κ.Πετρίδης θα μεταβεί το Σάββατο στην Αθήνα οπού και θα δει την νέα του ομάδα με αντίπαλο την ΕΝΩΣΗ ΠΑΝΑΣΠΡ/ΚΟΥ ΔΟΞΑΣ από τις κερκίδες του γηπέδου ενώ από Δευτέρα και επίσημα θα αναλάβει την τύχη του συλλόγου.

Τέλος να αναφέρουμε ότι η πρόσληψη του κ.Πετρίδη στην ομάδα της Λακωνίας είναι μια προσωπική του επιτυχία καθώς όλα κερδίζονται με αγώνα,συνέπεια και πολύ δουλεία ενώ δεν υπάρχει αμφιβολία ότι οι Ημαθιώτες προπονητές ίσως επωφεληθούν από αυτή την εξέλιξη.

Ρεπορτάζ:Μανώλης Πεχλιβανίδης

 

 

 

Απάντηση