ΑΘΛΗΤΙΚΑΗΜΑΘΙΑ

Παρελθόν από τον Α.Σ Γιαννιτσών ο Ζαρογιάννης,αποκτήθηκε από την Νίκη Αγκαθίας

Παρελθόν αποτελεί και επίσημα ο Ζαρογιάννης από την ομάδα του Α.Σ.Γιαννιτσά, ο έμπειρος μέσος για επαγγελματικούς λόγους δεν μπορεί να συνεχίσει στους ρυθμούς της ομάδος και με δήλωση του ευχαριστεί τους πάντες στον σύλλογο για την σύντομη θητεία του στον σύλλογο.Ενώ ο ποδοσφαιριστής ανήκει και επίσημα πλέον στην Νίκη Αγκαθιάς.

Αναλυτικά η δήλωση του:

“Θέλω να ευχαριστήσω πολύ όλους όσους συνεργάστηκα σε αυτή την ομάδα. Τους συμπαίκτες μου τους προπονητές την διοίκηση και τον φίλαθλο κόσμο που στηρίζει αυτή τη νέα προσπάθεια. Οφείλω να ομολογήσω πως με στεναχωρεί το γεγονός που αποχωρώ αλλά λόγω επαγγελματικών υποχρεώσεων δεν μπορώ να ακολουθήσω το πρόγραμμα της ομάδας. Ήταν χαρά μου που συμμετείχα σε αυτή την προσπάθεια και εύχομαι να έβαλα κι εγώ ένα λιθαράκι σε όλο αυτό που χτίζεται από τον πρόεδρο κύριο Δανιηλίδη Τεο και τους παράγοντες που δείχνουν πως πρέπει να λειτουργεί μια επαγγελματική ομάδα. Εύχομαι η ομάδα να πραγματοποιήσει τους στόχους της και θα είμαι πάντα φίλαθλος της…”

Η διοίκηση του συλλόγου έχει έρθει σε συμφωνία με 4 παίκτες και αναμένεται τις επόμενες μέρες να ανακοινωθούν τα ονόματα τους , παίκτες έμπειρους εν ενεργεία σε συμμετοχές και ομάδες Β, Γ’ εθνικής.

Αναρτήθηκε από:Μανώλης Πεχλιβανίδης

Απάντηση