ΑΘΛΗΤΙΚΑΗΜΑΘΙΑ

Ηρακλής: Στην αναμονή για τις κυβερνητικές δεσμεύσεις

Στη Μίκρα επείγονται για λύσεις στον οικονομικό τομέα και αναμένουν άμεσα εξελίξεις σε όλα τα εκκρεμή ζητήματα, που αφορούν σε δεσμεύσεις της πολιτείας προς την ΠΑΕ.

Εκκρεμεί το θέμα της χορηγίας φανέλας, εκκρεμεί το θέμα με το ποσό κάλυψης της διαφοράς, η οποία προέκυψε μεταξύ των τηλεοπτικών εσόδων, που είχε προαναγγελθεί ότι θα εισπράξει ο Ηρακλής και αυτών, τα οποία στην πραγματικότητα εισπράττει, καθώς εκκρεμεί και η ρύθμιση, που θα αφορά στα χρέη του παρελθόντος και στο ξεμπλοκάρισμα του τραπεζικού λογαριασμού από τις απαιτήσεις των «επιθετικών» και… «ανυπόμονων» πιστωτών.

Ο Στάθης Καραντώνης είναι εκείνος, ο οποίος γνωρίζει επαρκέστερα από όλους στην «κυανόλευκη» διοίκηση το ζήτημα της πορείας υλοποίησης των συγκεκριμένων δεσμεύσεων και έχει… «χρεωθεί» προσωπικώς το… «στενό μαρκάρισμα» του Γιώργου Βασιλειάδη, παρακολουθώντας τις κινήσεις, που αφορούν στα συγκεκριμένα θέματα.

Ο αντιπρόεδρος της ΠΑΕ βρίσκεται σε επικοινωνία με όλους τους συναρμόδιους φορείς (έχει κάνει λόγο για συνέργεια τεσσάρων υπουργείων) και πιέζει από την πλευρά του για την ταχύτερη δυνατή ικανοποίηση των αιτημάτων.

Ιδίως, όσον αφορά στο πρόβλημα με τον τραπεζικό λογαριασμό, αυτό έχει αγκυλώσει την προσπάθεια της διοίκησης Παπαδόπουλου και έχει καταστήσει εξαιρετικά δύσκολο ζητούμενο την οικονομική κανονικότητα. Αυτός είναι και ο λόγος για τον οποίο ο Στάθης Καραντώνης πιέζει προς την κατεύθυνση της επίλυσής του, αισιοδοξώντας, παράλληλα, ότι σύντομα (ίσως και μέχρι το τέλος του έτους) θα έχουμε ευχάριστα νέα σε όλα τα επίπεδα, αναφορικά με τα αιτήματα του ποδοσφαιρικού Ημίθεου.

Πηγή: BlueArena

Αναρτήθηκε από:Μανώλης Πεχλιβανίδης

Απάντηση