ΑΘΛΗΤΙΚΑΗΜΑΘΙΑΠΡΩΤΟΣΕΛΙΔΑ

Πραγματοποιήθηκε ο Χριστουγεννιάτικος Χορός του Μέγα Αλέξανδρου Αγίας Μαρίνας (φωτο)

Πραγματοποιήθηκε ο Χριστουγεννιάτικος Χορός του Μέγα Αλέξανδρου Αγίας Μαρίνας  το Σάββατο 22/12 στο Sports Cafe “Allegro” στο Διαβατό Ημαθίας.

Μέσα σε άριστο και οικογενειακό κλίμα το βράδυ του Σαββάτου διοίκηση και αθλητές βάλανε στην άκρη για λίγο τις αγωνιστικές υποχρεώσεις αντάλλαξαν ευχές,διασκέδασαν και είχαν την ευκαιρία να ξεφύγουν λίγο και από τα προβλήματα της καθημερινότητας.

Στην εκδήλωση έδωσαν το παρόν ο πρόεδρος της ΕΠΣ Ημαθίας ο κ.Φωτιάδης,ο Γενικός Γραμματέας κ.Κοσκερίδης,ο πρόεδρος της επιτροπής πρωταθλήματος κ.Μουχτάρης,ο ταμίας κ.Ανδρεανίδης Πέτρος και ο κ.Μποζιάδης ενώ την προσπάθεια της ομάδας και του προέδρου κ.Καλαιντζίδη στήριξαν με την παρουσία τους ο Πρόεδρος του Ολυμπιακού Λουτρού κ.Αργύρης Καλοσόπουλος και ο Πρόεδρος του Απόλλων Λυκογιάννης κ.Γιάννης Αμανετίδης.

Κοντά στην προσπάθεια της ομάδας και του ερασιτεχνικού ποδοσφαίρου ο υποψήφιος βουλευτής της Ν.Δ κ.Αναστάσιος Μπαρτζώκας καθώς και ο κ.Σακαλής Αργύρης υποψήφιος στις δημοτικές εκλογές με τον συνδυασμό του κ.Κώστα Βοργιαζίδη.

Το Ράδιο AVENA θα ήθελε να ευχαριστήσει την διοίκηση και τον πρόεδρο της ομάδας κ.Ανδρέα Καλαιντζίδη για την πρόσκληση καθώς και το Sports Cafe “Allegro” στο Διαβατό Ημαθίας για την άψογη φιλοξενία.

Ρεπορτάζ:Γιώτα Μαυροπούλου-Μανώλης Πεχλιβανίδης

Σύνταξη-Επιμέλεια:Μανώλης Πεχλιβανίδης

Φωτορεπορτάζ:

Απάντηση