ΑΘΛΗΤΙΚΑΗΜΑΘΙΑΠΡΩΤΟΣΕΛΙΔΑ

Το «ευχαριστώ» της «Κόκκινης Κάρτας» στον Γιώργο Μπίλη και τα κρασιά VAENI,στο Μπαρμπαγιαννης Chicken house και στην μπάντα του Νίκου Γιαννόπουλου (φωτο από την εκδήλωση)

 

 

Με επιτυχία πραγματοποιήθηκε την Τρίτη 18/12 η τελευταία εορταστική εκπομπή του Ραδιοφώνου AVENA 97,7  «Κόκκινη Κάρτα» με πολλές ομάδες να αποδέχονται την πρόσκληση μας και να δίνουν το παρών.

Οι συντελεστές της εκπομπής «Κόκκινη Κάρτα» που μεταδίδεται κάθε Τρίτη 18:00-20:00,Mανώλης Πεχλιβανίδης και Γιώτα Μαυροπούλου ευχαριστούν θερμά τα κρασιά VAENI και τον Γιώργο Μπίλη καθώς και το κατάστημα Μπαρμπαγιαννης Chicken house που με την ευγενική τους προσφορά βοήθησαν στην όμορφη εκδήλωση της εκπομπής.

Ενώ τέλος θα πρέπει να πούμε ένα μεγάλο ευχαριστώ στην μπάντα του Νίκου Γιαννόπουλου καθώς με τα τραγούδια τους έδωσαν ξεχωριστό χρώμα στην βραδιά και να τους υποσχεθούμε ότι η εκπομπή καθώς και το Ράδιο AVENA θα είναι δίπλα τους σε κάθε τους βήμα.

Τους ευχαριστούμε και για έναν ακόμη πολύ σοβαρό για εμάς λόγο, γιατί όλοι τους “γουστάρουν” πραγματικά να βοηθήσουν και το κάνουν από καρδιάς!!

Mε τιμή

Μανώλης Πεχλιβανίδης-Γιώτα Μαυροπούλου

Φωτορεπορτάζ από την εκδήλωση:

 

 

Απάντηση