ΑΘΛΗΤΙΚΑΗΜΑΘΙΑΠΡΩΤΟΣΕΛΙΔΑ

Νίκη – πρόκριση του ΠΑΟΚ Αλεξάνδρειας επί του Μέγα Αλέξανδρου Αγίας Μαρίνας (βίντεο+φωτο)

Για την 3η φάση του Κυπέλλου της ΕΠΣ Ημαθίας ο ΠΑΟΚ Αλεξάνδρειας φιλοξένησε τον Μέγα Αλέξανδρο Αγίας Μαρίνας σε ένα από τα πιο δύσκολα παιχνίδια που έβγαλε η κλήρωση.

Σε ένα παιχνίδι που δεν διεκδικεί δάφνες ποιότητας οι δυο ομάδες δημιούργησαν λιγοστές ευκαιρίες με τον ΠΑΟΚ να έχει μια υπεροχή χωρίς ωστόσο κάτι το ιδιαίτερο.

Στο Α’ μέρος δεν είχαμε κάτι το σπουδαίο με τον Αργυρόπουλο στο 6′ να προσπαθεί να απειλήσει μέσα από την περιοχή χωρίς επιτυχία ενώ στο 10′ ο Τσακαλίδης από πλευράς φιλοξενούμενων επιχείρησε με σουτ να αιφνιδιάσει τον Θεοδώρου με τον τερματοφύλακα του ΠΑΟΚ να είναι σε ετοιμότητα.Στο 37′ έγινε η καλύτερη στιγμή του ημιχρόνου και ανήκει στους φιλοξενούμενους με τον Τουλουμτζή να πιάνει ωραία κεφαλιά μετά από την εκτέλεση φάουλ του Τσακαλίδη αναγκάζοντας τον Θεοδώρου με υπερένταση να διώξει σε κόρνερ.

Στο 70′ του Β’ μέρους καταγράφτηκε η πρώτη καλή στιγμή με τον Λαδά να προσπαθεί να απειλήσει τον τερματοφύλακα της Αγίας Μαρίνας,Ιωακειμίδη,χωρίς επιτυχία.Ο Αργυρόπουλος προσπαθούσε να βρει την καλή στιγμή του και τελικά την βρήκε στο 75′ με ωραίο σουτ μέσα από την περιοχή δεν άφησε περιθώρια αντίδρασης στον Ιωακειμίδη βάζοντας παράλληλα σε θέση οδηγού την ομάδα του.Προσπάθησαν οι φιλοξενούμενοι να στείλουν το παιχνίδι στην παράταση χωρίς επιτυχία στέλνοντας το σύνολο του Σάκη Παγγούρα στην επόμενη φάση για τον θεσμό του Κυπέλλου.

Τελικό αποτέλεσμα : 1-0

Συμπέρασμα: Ισορροπημένο παιχνίδι σε όλη την διάρκεια του αγώνα ωστόσο η ποιότητα του Αργυρόπουλου έδωσε δίκαια την νίκη στην ομάδα του

MVP ΠΑΟΚ Αλεξάνδρειας (Μάριος Αργυρόπουλος): Mια ακόμη καλή εμφάνιση για τον επιθετικό της ομάδας του Παοκ Αλεξάνδρειας.Με δικό του τέρμα η ομάδα του πήρε την πολυπόθητη πρόκριση ενώ η εικόνα του στον αγωνιστικό χώρο ήταν κάτι παραπάνω από θετική.

Διαιτητές (Γαβράς-Γιαγκιτζόγλου-Ζουρνατζίδης) : Κανένα πρόβλημα για τους διαιτητές της αναμέτρησης δεν αντιμετώπισαν ιδιαίτερα προβλήματα με τον κ.Γαβρά να κάνει ίσως μια υποδειγματική εμφάνιση.

Συνθέσεις:

ΠΑΟΚ Αλεξάνδρειας (Σάκης Παγγούρας): Θεοδώρου, Λαδάς,

Κούκλας Αρ, Μπουκλάς, Κίτσας Ελ (87′ Αραμπατζής),

Κίτσας Ν, Χαρισούδης, Κούκλας Χρ, Βουλγαρόπουλος,

Πέτκος (81′ Κούκλας Π), Αργυρόπουλος.

Αγία Μαρίνα (Γιάννης Καψαλιάρης): Ιωακειμίδης, Κουβατζίδης,

Κολίτσης (85′ Πατσιαβούρας), Βοριαζίδης, Τζάνι,

Τουλουμτζής (61′ Μουχτάρης), Σερασκιέρης, Συμπεθέρης (76′ Παπαδής),

Κουτρουλιάς (90′ Μανωλόπουλος), Τσακαλίδης, Κούβαρος.

Στα θετικά : –

Στα αρνητικά : –

Ρεπορτάζ:Γιώτα Μαυροπούλου-Μανώλης Πεχλιβανίδης

Επιμέλεια-Σύνταξη: Μανώλης Πεχλιβανίδης

Δείτε φάσεις και γκολ του αγώνα :

 

Φωτορεπορτάζ του αγώνα :

Απάντηση