ΑΘΛΗΤΙΚΑΗΜΑΘΙΑ

«PRE GAME» την Παρασκευή 14/12,16:00-18:00 με Κώστα Φωτόπουλο και Πόλυ Χουρσουζίδη στο Ράδιο AVENA 97,7

Παρακολουθήστε την Παρασκευή 14/12 και ώρα 16:00-18:00 τη ραδιοφωνική εκπομπή «PRE GAME».Η εκπομπή που είναι αφιερωμένη στο Ερασιτεχνικό ποδόσφαιρο και τις ομάδες του νομού μας,την παρουσιάζει ο Μανώλης Πεχλιβανίδης,με την πολύτιμη βοήθεια και συνεργασία του Τάσου Καμπάνη.

Η εκπομπή μεταδίδεται κάθε Παρασκευή από τον ραδιοφωνικό σταθμό του Avena 97,7 στην Αλεξάνδρεια ενώ έχετε την ευκαιρία να την παρακολουθήσετε και ζωντανά μέσω της σελίδα του FACEBOOK πληκτρολογώντας (Τάσος Καμπάνης).

Ακούστε τις προβλέψεις των προπονητών για τους αγώνες της Α’Ερασιτεχνικής αλλά και τους προπονητές των ομάδων της Β΄Ερασιτεχνικής και μάθετε τα τελευταία νέα των ομάδων λίγες ώρες πριν ριχτούν στην μάχη.

Αυτήν την Παρασκευή καλεσμένοι της εκπομπής είναι ο πρόεδρος της Ακαδημίας του Αστέρα Αλεξάνδρειας Κώστας Φωτόπουλος και ο υπεύθυνος της Ακαδημίας Πόλυς Χουρσουζίδης.Οι δύο άντρες απαντούν για τις τελευταίες εξελίξεις γύρω από τον χώρο των Ακαδημιών,τις πληροφορίες που τους φέρουν να ετοιμάζουν κάτι νέο στον χώρο του ποδοσφαίρου και φυσικά για τα τελευταία νέα της Ακαδημίας του Αστέρα.

Κώστας Φωτόπουλος και Πόλυς Χουρσουζίδης σε μια συνέντευξη που θα συζητηθεί την Παρασκευή 14/12 16:00-18:00.

Απάντηση