ΑΘΛΗΤΙΚΑΗΜΑΘΙΑ

Εποικοδομητική η συνάντηση της Ακαδημίας του Εδεσσαϊκού με τους γονείς των παιδιών-αθλητών

Σε πολύ καλό κλίμα πραγματοποιήθηκε το απόγευμα της Τετάρτης 12/12 στα γραφεία του Εδεσσαϊκού η συνάντηση των υπευθύνων της ακαδημίας με τους γονείς των παιδιών.
Στη συνάντηση έγινε αρχικά ένα καλωσόρισμα από τον υπεύθυνο της ακαδημίας κ. Τρυφωνίδη και στη συνέχεια μια παρουσίαση εκ μέρους του, για τις εκδηλώσεις και επικείμενες δραστηριότητες. Επίσης, αναφέρθηκε σε κάποια λειτουργικά θέματα και στις λύσεις που έχουν δρομολογηθεί από την ομάδα.
Στη συνέχεια τον λόγο πήρε ο τεχνικός διευθυντής της ακαδημίας κ. Στεργιόπουλος, που έκανε μία ανασκόπηση για την έως τώρα πορεία της ακαδημίας, ενημέρωσε τους γονείς για την εξέλιξη του τεχνικού πλάνου και την πολύ καλή δουλειά των προπονητών που φαίνεται και στο γήπεδο και εξέφρασε την ικανοποίηση του για την συμπεριφορά των αθλητών και την συνεργασία με τους γονείς.
Στο τελευταίο κομμάτι της συνάντησης έγινε μία εποικοδομητική συζήτηση με τους γονείς, μέσα σε πολύ θετικό κλίμα, όπου ακούστηκαν οι απόψεις-προτάσεις όλων με μοναδικό γνώμονα το καλύτερο δυνατόν για τους μικρούς “τριαινοφόρους”.

Αναρτήθηκε από:Μανώλης Πεχλιβανίδης

Απάντηση