ΑΘΛΗΤΙΚΑΗΜΑΘΙΑΠΡΩΤΟΣΕΛΙΔΑ

«Πετάει» ο Ατρόμητος Διαβατού 3-0 την Α.Ε Σχοινά (βίντεο+φωτο)

Για την 9η αγωνιστική του πρωταθλήματος της Β’Ερασιτεχνικής η ομάδα του Ατρόμητου Διαβατού φιλοξένησε την Α.Ε Σχοινά σε ένα από τα πιο ενδιαφέροντα παιχνίδια της αγωνιστικής.

Οι γηπεδούχοι μπήκαν πολύ δυνατά στον αγωνιστικό χώρο κυνηγώντας το γκολ από νωρίς.Ο Αρβανιτίδης προσπάθησε να γίνει απειλητικός στο 6′ ωστόσο το σουτ που επιχείρησε δεν ήταν καλό και η μπάλα κατέληξε πάνω από το οριζόντιο δοκάρι του Βρεττού.Ότι δεν κατάφερε ο Αρβανιτίδης το έκανε ο Χασάν στο 13′ εκμεταλλευόμενος την ωραία πάσα του συμπαίκτη προλαβαίνοντας παράλληλα και την έξοδο του τερματοφύλακα Βρεττού (1-0).Στο 29′ ο δαιμόνιος Χασάν είχε την μεγάλη ευκαιρία να διπλασιάσει τα τέρματα για την ομάδα του ωστόσο ο Βρεττός με εξαιρετική απόκρουση απομάκρυνε τον κίνδυνο.Τίποτα το ιδιαίτερο στην συνέχεια με τον Ατρόμητο να έχει την πλήρη κυριαρχία στον αγωνιστικό χώρο.

Με τον ίδιο ρυθμό μπήκαν οι ομάδες στον αγωνιστικό χώρο με τους γηπεδούχους να είναι και πάλι από πολύ νωρίς απειλητική.Ο Κοντογιάννης στο 49′ είχε την δικιά του ευκαιρία να βάλει την μπάλα στα δίχτυα ωστόσο ο Βρεττός φώναξε για ακόμη μια φορά παρών.Στο 61′ της αναμέτρησης ο Χασάν μετά από εξαιρετική προσωπική ενέργεια βρέθηκε μπροστά στον Βρεττό και με ωραίο πλασέ διπλασίασε τα τέρματα για την ομάδα του (2-0).Πολλές χαμένες ευκαιρίες από τους γηπεδούχους με τον Παγγούρα στο 76′ να εκμεταλλεύεται το αμυντικό λάθος του Σχοινά και με ωραίο πλασέ να διαμορφώνει και το τελικό 3-0.

Συμπέρασμα:Δίκαιο το αποτέλεσμα στο σημερινό παιχνίδι με τους γηπεδούχους να είναι κυρίαρχοι του παιχνιδιού.Αρκετές και σημαντικές απουσίες από πλευράς φιλοξενούμενων δεν επέτρεψαν στην ομάδα για ένα θετικό αποτέλεσμα.Προσπάθησε να δημιουργήσει παιχνίδι η ομάδα του Σχοινά ωστόσο η φάσεις που δημιούργησε ήταν ελάχιστες.

Διαιτησία: ΙΑΣΩΝΙΔΗΣ -ΠΙΤΟΣ -ΑΡΓΥΡΙΟΥ :Σε πολύ καλό επίπεδο η διαιτησία στο σημερινό παιχνίδι καθώς δεν αντιμετώπισε ιδιαίτερα προβλήματα.Λιγοστά λάθη που δεν είναι άξια αναφοράς.

MVP-Ατρόμητος Διαβατού (Xασάν Κ.):Κάνει τα πάντα και συμφέρει ο επιθετικός του Διαβατού.Μια ακόμη εξαιρετική εμφάνιση από τον νεαρό επιθετικό που εντυπωσιάζει μέχρι στιγμής.Δυο τέρματα εκ των οποίων το δεύτερο μετά από εκπληκτική προσωπική ενέργεια,αρκετά τρεξίματα και σωστές μεταβιβάσεις ήταν με βεβαιότητα ο καλύτερος παίκτης στον αγωνιστικό χώρο.

Συνθέσεις:

Ατρόμητος Διαβατού(Γιάννης Χατζηαθανασίου):Μανιόπουλος,

Γιαννόπουλος,Μπαλτζής Σ.(63’Μυλωνάς),Μπαλτζής Α.,Λαζός, Αρβανιτίδης,Χασάν(73’Στριμπίκος),ΜπαλτζήςΔ., Γατόπουλος(68’Τσιολάκης),Φείμ,Κοντογιάννης(71’Παγγούρας)

Α.Ε Σχοινά(Αλέξης Κατσάρας):Βρεττός,Κουκλάς,

Κίτσας Ε.(63’Παπαδόπουλος Α.),Περπερίδης(73’Παπαδόπουλος Φ.)

Μιχαλάκης,Καραμήτσος,Λαζής,Κουλουμπριτσίδης(78’Μαρούδας),

Θεοδώρου, Μπενίσκος, Αραμπατζής

Στα θετικά:Kαλύτερη η εικόνα στις εξέδρες του γηπέδου με τον κόσμο να δείχνει σημάδια επιστροφής κάτι που αξίζει στην ομάδα καθώς η προσπάθεια που γίνεται είναι αξιόλογη.

Στα αρνητικά:Πολλά τα αγωνιστικά προβλήματα για την ομάδα του Σχοινά καθώς στερήθηκε για ακόμη μια αγωνιστική τις υπηρεσίες πολλών βασικών ποδοσφαιριστών. Πρέπει και θα βρεθεί η λύση καθώς η διοίκηση της ομάδας και την διάθεση και την θέληση έχει ώστε η ομάδα να βρει τον δρόμο της.

Ρεπορτάζ-Επιμέλεια-Σύνταξη:Μανώλης Πεχλιβανίδης

Δείτε τις καλύτερες στιγμές και τα γκολ της αναμέτρησης:

Φωτορεπορτάζ:

Απάντηση