ΑΘΛΗΤΙΚΑ

Στο δυνατό διεθνές τουρνουά Continental Cup στην Αυστρία η Εθνική Ανδρών

Η Ομοσπονδία Χειροσφαιρίσεως Ελλάδος αποδέχθηκε την πρόσκληση της Ομοσπονδίας Χάντμπολ της Αυστρίας για την συμμετοχή της Εθνικής Ανδρών στο διεθνές τουρνουά με την ονομασία «Continental Cup» το οποίο θα διεξαχθεί το διάστημα 4-7 Ιανουαρίου 2019 στο Ίνσμπρουκ.

Το αντιπροσωπευτικό μας συγκρότημα θα αντιμετωπίσει στις 5/1 (19:00) το Μπαχρέιν και στις 6/1 (16:00) την Αυστρία.

Αξίζει να σημειωθεί πως και οι δύο ομάδες θα βρίσκονται στο τελικό στάδιο της προετοιμασίας τους για να πάρουν μέρος στο Παγκόσμιο Πρωτάθλημα που θα διεξαχθεί 10-27/1 σε Δανία και Γερμανία.

Οι επόμενες επίσημες υποχρεώσεις της Εθνικής Ανδρών είναι προγραμματισμένες τον Απρίλιο και συγκεκριμένα στις 10-11 (εντός) και 13-14 (εκτός) με αντίπαλο την Τουρκία για τον 3ο προκριματικό όμιλο του EURO 2020.

«Θα είναι ένα πολύ δυνατό τουρνουά για εμάς. Είναι σαφές ότι και μόνο η συμμετοχή τους στο Παγκόσμιο Πρωτάθλημα καταδεικνύει την δυναμικότητα των αντιπάλων. Θα έχουμε μία πολύ καλή ευκαιρία να παραμείνουμε σε υψηλές αγωνιστικές ταχύτητες ενόψει των επίσημων υποχρεώσεων», σχολίασε στο γραφείο Τύπου της ΟΧΕ ο Ομοσπονδιακός προπονητής Γιάννης Αρβανίτης.

πηγή:e-handball.gr

Αναρτήθηκε από:Μανώλης Πεχλιβανίδης

Απάντηση