ΑΘΛΗΤΙΚΑΗΜΑΘΙΑΠΡΩΤΟΣΕΛΙΔΑ

Αποχώρησε ο Καλαϊτζίδης Ανδρέας,ο κ.Ντάλλας Παναγιώτης από σήμερα στο τιμόνι της ποδοσφαιρικής Ακαδημίας Ποδοσφαίρου της Αγίας Μαρίνας

Με νέα διοίκηση θα πορευτεί από σήμερα η ποδοσφαιρική ακαδημία Αγίας Μαρίνας καθώς ο Ανδρέας Καλαϊτζίδης ανακοίνωσε την αποχώρηση του μέσω του ράδιου AVENA 97,7 και στην εκπομπή ”Κόκκινη Κάρτα”.

Αναλυτικά η ανακοίνωση του Ανδρέα Καλαϊτζίδη σχετικά με την αποχώρηση του:

Μετά από ώριμη σκέψη, ήρθε η ώρα και η μέρα των αποφάσεων ώστε ο κύκλος μου στο τμήμα υποδομών Κ-8 Κ-10 και Κ-12 να κλείσει.
Εχθές στο Δ.Σ. της Ακαδημίας υπέβαλα την παραίτηση μου, η οποία έγινε δεκτή από τα παραπάνω τμήματα αναλαμβάνοντας την ευθύνη για την μη συμμετοχή τους στο ανεπίσημο πρωτάθλημα ακαδημιών του Ν.ΗΜΑΘΙΑΣ και Ν.ΠΕΛΛΑΣ λόγο των επαγγελματικών μου υποχρεώσεων σε μια προσπάθεια να αφοσιωθώ στην Ερασιτεχνική ομάδα και στο μέλλον της που είναι τα τμήματα της Κ-14 και Κ-16.
Εννοείται ότι θα είμαι στρατιώτης και αρωγός σε κάθε προσπάθεια που με κόπο χτίσαμε τα τμήματα αυτά και εύχομαι ότι καλύτερο στην νέα διοίκηση και την προσπάθεια της.
Την θέση μου καταλαμβάνει ένα αξιότιμο μέλος και συνεργάτης της ομάδας ο κ.Νταλλας Παναγιώτης και κλείνοντας στηρίζουμε το μέλλον για να έχουμε παρόν.

Αναρτήθηκε από:Μανώλης Πεχλιβανίδης

Απάντηση