ΑΘΛΗΤΙΚΑΗΜΑΘΙΑΠΡΩΤΟΣΕΛΙΔΑ

Πήρε το ντέρμπι με την Α.Ε Σχοινά και πλησίασε στην κορυφή ο Ολυμπιακός Λουτρού!(βίντεο+φωτο)

Για την 6η αγωνιστική του Πρωταθλήματος της Β’Ερασιτεχνικής (ΕΠΣ ΗΜΑΘΙΑΣ) ο Ολυμπιακός Λουτρού φιλοξένησε στο ντέρμπι της ημέρας την Α.Ε Σχοινά.

Σε ένα καλό πρώτο ημίχρονο από πλευράς ρυθμού αλλά κακό σε δημιουργία φάσεων οι δυο ομάδες μπήκαν δυνατά στον αγωνιστικό χώρο θέλοντας να επιβάλουν τον ρυθμό τους και πάρουν τον έλεγχο του κέντρου.Ο Στεργιόπουλος στο 10′ έκανε το πρώτο αξιόλογο σουτ του αγώνα χωρίς να ωστόσο προβληματίσει τον Βρεττό.Στο 35′ ο προπονητής του Ολυμπιακού Λουτρού,Σάκης Παγγούρας έκανε διορθωτική κίνηση περνώντας στον αγωνιστικό χώρο τον Παπαδόπουλο με τον νεαρό 8′ αργότερα να τον αποζημιώνει με τον καλύτερο τρόπο.Κυνήγησε τον λάθος χειρισμό της μπάλας από την άμυνα του Σχοινά που μέχρι εκείνο το σημείο ήταν σχεδόν αλάνθαστη στέλνοντας την μπάλα στα δίχτυα (1-0). Στις καθυστερήσεις του πρώτου μέρους ο Πάτρας Κ. με ανάποδη κεφαλιά μετά από εκτέλεση φάουλ μπορούσε να γράψει το 2-0 ωστόσο η μπάλα πέρασε λίγο πάνω από τα δοκάρια του Βρεττού.

Η ομάδα του Σχοινά μαθημένη στα φετινά παιχνίδια στις δύσκολες αποστολές και περιμέναμε την αντίδρασή της καθώς τις περισσότερες φορές που βρέθηκε πίσω στο σκορ κατάφερε να γυρίσει το παιχνίδι και να πάρει τους τρεις βαθμούς.

Η πρώτη καλή στιγμή ανήκει στους φιλοξενούμενους με τον Πιτσάβα να στέλνει την μπάλα μετά από κεφαλιά ελάχιστα δίπλα από το οριζόντιο δοκάρι του Κατράνα.Στο 63′ ο Παπαδόπουλος προσπάθησε με ωραίο σουτ να νικήσει τον Βρεττό με τον έμπειρο γκολκίπερ να είναι σε ετοιμότητα και να μπλοκάρει σταθερά.Στο 67′ ο Πιτσάβας δεν μπόρεσε να πλασάρει από πλεονεκτική θέση τον Κατράνα χάνοντας μια καλή ευκαιρία να φέρει το παιχνίδι στα ίσια.Στο 75′ ο Πιτσάβας είχε διπλή ευκαιρία να σκοράρει με τον Κατράνα και τους αμυντικούς να λένε για μια ακόμη φορά όχι στις προθέσεις του.Στο 80′ τελείωσε ουσιαστικά το παιχνίδι με τον Γατόπουλο μετά από φάση διαρκείας στην εστία του Βρεττού από κοντά έκανε το 2-0.Ο Πιτσάβας προσπάθησε στο 89′ και στο 90′ να πετύχει το γκολ της στιγμής για την Α.Ε Σχοινά χωρίς επιτυχία,με τον διαιτητή να Λαζάρου να σφυρίζει την λήξη του αγώνα βρίσκοντας τους γηπεδούχους να πανυγηρίζουν μια μεγάλη νίκη με 2-0.

Τελικό αποτέλεσμα:ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ ΛΟΥΤΡΟΥ-ΑΕ ΣΧΟΙΝΑ: 2-0

Συμπέρασμα:Δίκαια πανηγύρισε την νίκη η ομάδα του Λουτρού στην σημερινή αναμέτρηση,ευτύχησε να πετύχει δυο γκολ στις φάσεις που δημιούργησε,με την ομάδα του Σχοινά να σπαταλάει ένα ημίχρονο μέχρι να βρει τον καλό της εαυτό και να μην μπορεί να παραβιάσει την εστία του Ολυμπιακού στις ευκαιρίες που τις δόθηκαν.

Διαιτησία: ΛΑΖΑΡΟΥ -ΠΙΤΟΣ -ΧΡΙΣΤΟΔΟΥΛΟΥ Κ.:Σε αρκετά καλό επίπεδο η διαιτησία στο σημερινό παιχνίδι με τα λάθη να είναι λιγοστά στα πλαίσια του ανθρώπινου λάθους.Η ομάδα του Σχοινά διαμαρτύρεται για μια περίπτωση πέναλτι σε ανατροπή του Πιτσάβα χωρίς ωστόσο να είναι τίποτα ξεκάθαρο.

MVP:Ολυμπιακός Λουτρού (Παπαδόπουλος Δ.):Στο 35′ μπήκε στον αγωνιστικό χώρο και 8′ αργότερα εκμεταλλεύτηκε με τον καλύτερο τρόπο το λάθος της άμυνας του Σχοινά και έβαλε την ομάδα του σε θέση οδηγού.Πολύ καλή η παρουσία του στον χρόνο που αγωνίστηκε κάνοντας ουσιαστική δουλεία χωρίς περιττές ενέργειες.Πολλά τρεξίματα και λιγοστά λάθη ήταν το προφίλ του στο σημερινό δύσκολο παιχνίδι.

Συνθέσεις:

Ολυμπιακός Λουτρού(Σάκης Παγγούρας):Kατράνας,Καραπατσάς,

Κίτσας Κ.(78’Τριανταφυλόπουλος Β),Στεργιόπουλος(71’Ταλαίπωρος)

Μουρατίδης,Τριανταφυλόπουλος Α.(35’Παπαδόπουλος),Κίτσας Ε.,

Γατόπουλος,Πατράς Ρ.,Πατράς Κ.,Τζιλόπουλος(85’Μουσενίκας)

A.E Σχοινά(Αλέξης Κατσάρας):Βρεττός,Μουλόπουλος,Κουκλάς Ν.,

Κίτσας Λ.,Θεοδώρου Ε.,Περπερίδης(74’Μιχαλακάκης),Μπενίσκος,

Σαντικίδης(65’Μουσκεφτάρας),Κουλουμπριτσίδης,Πιτσάβας,Καραμήτσος.

Στα θετικά:Εντυπωσιακή η προσέλευση του κόσμου στο γήπεδο του Λουτρού αιφνιδιάζοντας μας ευχάριστα.

Στα αρνητικά:-

Τέλος το Ράδιο AVENA 97,7 νιώθει την υποχρέωση να ευχαριστήσει την διοίκηση και τους ανθρώπους του Ολυμπιακού Λουτρού για την άψογη φιλοξενία που είχαμε κατά την παρουσία μας στο γήπεδο.

Ρεπορτάζ-Επιμέλεια-Σύνταξη:Μανώλης Πεχλιβανίδης

Γκολ και φάσεις του αγώνα:

Φωτορεπορτάζ της αναμέτρησης:

Απάντηση