ΑΘΛΗΤΙΚΑΗΜΑΘΙΑΠΡΩΤΟΣΕΛΙΔΑ

Ανατροπή και νίκη γοήτρου για την Α.Ε Σχοινά με Θύελλα Σταυρού (βίντεο+φωτο)

Για την 5η αγωνιστική της Β΄Ερασιτεχνικής η ομάδα της Α.Ε Σχοινά φιλοξένησε την Θύελλα Σταυρού σε ένα από τα σημαντικότερα παιχνίδια της αγωνιστικής.

Το παιχνίδι ξεκίνησε με τους φιλοξενούμενους να μπαίνουν πιο καλά στον αγωνιστικό χώρο θέλοντας να αιφνιδιάσουν τον αντίπαλο πετυχαίνοντας ένα γρήγορο γκολ.Ο Κοσέογλου το κατάφερε μόλις στο 6′ της αναμέτρησης μετά από φάση διαρκείας στην εστία του Βρεττού και με ωραίο πλασέ έγραψε το (0-1).Ο Βασιλείου στο 10′ δεν μπόρεσε να ισοφαρίσει για την ομάδα του Σχοινά με μακρινό σουτ στέλνοντάς την μπάλα άουτ.Συνέχισε την πίεση η Θύελλα και στο 16′ ο Κοσέογλου είχε την ευκαιρία να διπλασιάσει τα προσωπικά τέρματα και για τον ίδιο αλλά και για την ομάδα του με τον Βρεττό να σώζει την εστία του από βέβαιη παραβίαση.Κάπου εκεί σταμάτησε και η υπεροχή των φιλοξενούμενων καθώς ο Πιτσάβας στο 21′ με εκπληκτικό σουτ δεν άφησε περιθώρια αντίδρασης στον Αποστολίδη στέλνοντας την μπάλα στα δίχτυα του (1-1).Ο Νικολαΐδης δεν εκμεταλλεύτηκε την ωραία πάσα του Κοσέογλου με τον Βρεττό να λέει ακόμα μια φορά όχι στις ορέξεις των παικτών του Σταυρού.Η ομάδα του Σχοινά βρήκε τα πατήματα της μετά το γκολ του Πιτσάβα και στο 39′ ο Καραμήτσος πρόλαβε την έξοδο του Αποστολίδη και με ωραίο τελείωμα έβαλε την ομάδα του Σχοινά σε θέση οδηγού (2-1).

Ισορροπία στις αρχές του δευτέρου μέρους για τις δυο ομάδες με τον Πιτσάβα στο 52′ και στο 58′ να μην μπορεί να εκμεταλλευτεί τις ευκαιρίες που του δόθηκαν.Οι φιλοξενούμενοι προσπάθησαν να ισοφαρίσουν και στο 60′ με τον Μυλωνά Γ. και Μυλωνά Αχ. να μην μπορούν σε δυο περιπτώσεις να νικήσουν τον Βρεττό.Η μεγαλύτερη ευκαιρία του δευτέρου μέρους ανήκει στους φιλοξενούμενους με τον Τάνη να μην μπορεί να σκοράρει με κεφαλιά και ενώ ήταν σε πλεονεκτική θέση και αμαρκάριστος στέλνοντας την μπάλα άουτ.

Τελικό αποτέλεσμα: A.E Σχοινά 2 Θύελλα Σταυρού 1

Συμπέρασμα:Ωραίο και επιθετικό ποδόσφαιρο και από τις δυο ομάδες με τους γηπεδούχους να έχουν την ευστοχία και την τύχη με το μέρος τους και να παίρνουν δίκαια τους τρεις βαθμούς.Δεν υστέρησε πουθενά η ομάδα του Σταυρού ωστόσο η κακές επιλογές στα τελειώματα και ο παράγοντας τύχη στέρησε στην ομάδα της Θύελλας των βαθμό της ισοπαλίας.

MVP:Α.Ε ΣΧΟΙΝΑ(Θεοδώρου Ε.):Τι μπορεί να πει κανείς για το «Πάντσερ» της ομάδας Αντώνη Πιτσάβα,πέτυχε ένα όμορφο γκολ και έδωσε το έναυσμα για την αντεπίθεση της ομάδας του όταν αυτή βρέθηκε πίσω στο σκορ,ωστόσο ο νεαρός Θεοδώρου δικαιούται τον άτυπο τίτλο που MVP την σημερινής αναμέτρησης.Πάλεψε,έτρεξε ασταμάτητα και γενικά η παρουσία του ήταν καταλυτική ώστε η Α.Ε Σχοινά να πάρει τους τρεις βαθμούς της νίκης.

Διαιτησία: ΝΗΣΕΛΙΤΗΣ -ΓΙΑΓΚΙΤΖΟΓΛΟΥ -ΓΚΟΓΚΑΣ:Σε καλό επίπεδο η διαιτησία στο σημερινό παιχνίδι δεν αντιμετώπισε ιδιαίτερα προβλήματα.

Συνθέσεις:

Α.Ε Σχοινά(Kατσάρας Αλέξης):Bρεττός,Μουλόπουλος,Μπενίσκος

Περπερίδης(45’Αραμπατζής),Κουκλάς Ν.,Κίτσας,Πιτσάβας,Βασιλείου

Θεοδώρου(70’Κουλουμπριτζίδης),Σαντικίδης,Καραμήτσος(90’Μιχαλακάκης).

Θύελλα Σταυρού(Μυλωνάς Γιώργος):Αποστολίδης,Μυλωνάς Α,

Τσορακλίδης,Κουκουτσίδης,Πασχαλίδης,Τάνης,Πρωτογέρης,

Δαουκόπουλος(45′ Μυλωνάς Γ.),Θυμιόπουλος(45’Μυλωνάς ΑΧ.),Κοσέογλου,

Νικολαΐδης

Στα θετικά:Αρκετή η παρουσία των φίλων και των δυο ομάδων στο γήπεδο του Σχοινά κάτι που έδωσε και μια ξεχωριστή ομορφιά στην σημερινή αναμέτρηση.

Στα αρνητικά:

Ρεπορτάζ-Επιμέλεια-Σύνταξη:Μανώλης Πεχλιβανίδης

Γκολ και φάσεις της αναμέτρησης:

Φωτορεπορτάζ της αναμέτρησης:

Απάντηση