ΑΘΛΗΤΙΚΑΗΜΑΘΙΑΠΡΩΤΟΣΕΛΙΔΑ

Ανακοίνωση των οπαδών του συνδέσμου Queen’s Boyz club Βέροιας κατά δημοσιογράφων!

Από το διοικητικό συμβούλιο των QUEENS BOYZ 2007 η παρακάτω ανακοίνωση.

Είχαμε αναφερθεί στην προηγούμενη ανακοίνωση μας ότι θα απαντήσουμε μόνο αν προκληθούμε για το περιβόητο συμβάν με τους νεαρούς φίλους της ομάδας το πανό τα χαρτάκια κτλπ. Δυστυχώς αναγκαζόμαστε να επανέλθουμε μιας και αθλητικογράφος της Βέροιας αναφέρθηκε κατά μας. Για αρχή να σημειώσουμε…. δυόμιση βδομάδες από το συμβάν ακόμα τηλεφωνική επαφή με την διοίκηση της ΠΑΕ δεν υπάρχει για συγνώμη και επιστροφή του πανό. Πάμε παρακάτω. Στον συγκεκριμένο κύριο θα αναφέρουμε (πιστεύουμε ότι δεν το γνωρίζει) ότι οι καλές σχέσεις που αναπτύξαμε με την γυναικεία ομάδα χάντμπολ Βέροια 2017 έχουν αναπτυχθεί από την περσινή σεζόν ακολουθώντας την ομάδα σε εντός αλλά και με εκδρομές σε εκτός έδρας αναμετρήσεις της.

Βασικό ρόλο έπαιξε και η παρουσία στον προεδρικό θώκο της ομάδας άτομο από τα σπλάχνα του συνδέσμου (τότε Θύρα 4) ατόμου που αγαπάει και πονάει την ποδοσφαιρική ομάδα της πόλεως του. Ο συγκεκριμένος δημοσιογράφος ενεργώντας κατά το δοκούν πήρε την άποψη των Σεκιουριτάδων του γηπέδου χωρίς να ακούσει την δική μας άποψη. Μας τη μοστράρισε στο διαδίκτυο και φυσικά για άλλη μια φορά ποιοι είναι τα κακά παιδιά; Οι οπαδοί. Να πληροφορήσουμε λοιπόν στο απλό κόσμο ότι αυτά που αναφέρει για ύπαρξη ρόλο (που απαγορεύεται πλέον η ρίψη στα γήπεδα) και για μη κατάσχεση κανενός πανό είναι όλα…. ΨΈΜΜΑΤΑ. Όσο για μια άστοχη σύγκριση ομάδων της Βέροιας και του Φιλίππου που ανέφερε απαντούμε….. με ερώτηση. Μήπως βρισκόταν 13 Οκτωβρίου το απόγευμα του Σαββάτου στο Φιλίππειο στα πλαίσια της πρώτης αγωνιστικής χάντμπολ γυναικών στον αγώνα ΒΕΡΟΙΑ 2017 – ΠΑΟΚ;

Μιας και δεν πιστεύουμε ότι ήταν παρών να αναφέρουμε ότι υπάρχει οπτικό και φωτογραφικό υλικό υποστήριξης της ομάδας από την αναμέτρηση απέναντι σε έναν πανίσχυρο αντίπαλο. Γνωρίζετε πολύ καλά τις μεγάλες φιλίες στο φίλαθλο κοινό της Βέροιας που έχει η ομάδα της Θεσσαλονίκης. Παραδεχόμαστε ότι υπάρχουν μέλη μας τα οποία έχουν και κάποια άλλη αγαπημένη ομάδα πέραν της Βέροιας(γεγονός για το οποίο ευθύνεστε εσείς και μόνο εσείς δημοσιογράφοι και όλοι οι περιγύρω σας). Την συγκεκριμένη όμως μέρα βρέθηκαν στο κλειστό και βοήθησαν μέχρι τελευταίας ικμάδας της φωνής τους έστω και αν το αποτέλεσμα δεν ήταν το επιθυμητό.

Να πάμε και λίγα χρόνια πιο πίσω. Μέσα δεκαετίας 90. Οι πιο παλιοί θα θυμούνται τις μονομαχίες της Βέροιας με την αντίστοιχη των Ποντίων Βέροιας μια χρονιά στη Γ Εθνική και δύο χρονιές στη Β Εθνική. Οι πιο μεγάλοι ηλικιακά βρεθήκαμε στις εξέδρες και υποστηρίξαμε την ομάδα μας. Την Βέροια μας. Τι έπρεπε να κάνουμε δηλαδή….. να υποστηρίξουμε και τους Πόντιους Βέροια ς;;;;;;;. Για πηγαίνετε αυτές τις αρλούμπες να τις πείτε και κατά Βόλο μεριά σε κάναν οπαδό του Ολυμπιακού η της Νίκης. Θα σας κοιτούν σαν…. εξωγήινο. Εν κατακλείδι η παρουσία μας και στήριξη προς την ομάδα της Βέροιας 2017 συνεχίζεται, την Κυριακή δεν υπάρχει αγωνιστική (αναβλήθηκε…. κρίμα μια εκδρομή στην Αλεξανδρούπολη θα ήταν ότι καλύτερο) δίνουμε το ραντεβού μας για την μεθεπόμενη εβδομάδα αντίπαλος μας εντός έδρας το Πανόραμα Θεσ/κης.

Ποδοσφαιρικά η αποχή συνεχίζεται. Θέλουμε να πιστεύουμε κύριε……… δεν θα μας αναγκάσεις να τεντώσουμε και άλλο το σχοινί.

Μετά τιμής από το διοικητικό συμβούλιο των QUEENS BOYZ 2007.

Ρεπορτάζ:Μαυροπούλου Γιώτα

Αναρτήθηκε από:Μανώλης Πεχλιβανίδης

Απάντηση