ΑΘΛΗΤΙΚΑΗΜΑΘΙΑ

Προβολή ντοκιμαντέρ «Ξεπερνώντας τα Όρια» από το CineDoc, σε συνεργασία με την Ε.Γ.Ο.

To CineDoc παρουσιάζει, με την υποστήριξη της Πρεσβείας της Πολωνίας στην Ελλάδα και σε συνεργασία με την Ελληνική Γυμναστική Ομοσπονδία, το ντοκιμαντέρ «Ξεπερνώντας τα Όρια», που περιγράφει την προετοιμασία της Ρωσίδας «χρυσής» Ολυμπιονίκη Μαργαρίτα Μαμούν στον δρόμο για τους Ολυμπιακούς Αγώνες του Ρίο.

Ξεπερνώντας τα Όρια | Marta Prus | 74’ | Πολωνία, Γερμανία, Φινλανδία 2018

Σύνοψη της ταινίας: Αν ο «Μαύρος Κύκνος» του Ντάρεν Αρονόφσκι ήταν ντοκιμαντέρ, θα είχε πρωταγωνίστρια τη «χρυσή» Ολυμπιονίκη της ρυθμικής γυμναστικής Μαργαρίτα Μαμούν. Πίσω από τα φώτα της δημοσιότητας και τους χιλιάδες θαυμαστές, η προετοιμασία της Ρωσίδας αθλήτριας γίνεται κάτω από συνθήκες ακραίας πίεσης. Άψογα χορογραφημένο μέχρι την τελευταία του λεπτομέρεια, το «Ξεπερνώντας τα Όρια» μας επιτρέπει μια σπάνια ματιά στον κόσμο του πρωταθλητισμού, που όσο μαγεύει μπροστά στις κάμερες άλλο τόσο σοκάρει με την ωμότητά του πίσω από αυτές.

Προβολές:
ΑΘΗΝΑ: Τετάρτη 31 Οκτωβρίου στις 19:30, Γαλλικό Ινστιτούτο, Σίνα 31
ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ: Τετάρτη 31 Οκτωβρίου στις 21:00, Αποθήκη 1, Λιμάνι, Αίθουσα «Σταύρος Τορνές»
ΑΘΗΝΑ: Κυριακή 4 Νοεμβρίου στις 16:00, Κινηματογράφος Δαναός, Λ. Κηφισίας 109

* Τις προβολές της Αθήνας θα ακολουθήσει Q&A (ερωτήσεις – απαντήσεις) με τη Βαρβάρα Φίλιου, 4η παγκόσμια πρωταθλήτρια και 14 φορές πρωταθλήτρια Ελλάδος.
* Την προβολή της Θεσσαλονίκης θα ακολουθήσει Q&A (ερωτήσεις – απαντήσεις) με την Αθανασία Χαρανά, πρώην Ομοσπονδιακή και Εθνική προπονήτρια Ρυθμικής Γυμναστικής της Ε.Γ.Ο..

Τιμές εισιτηρίων: 6 ευρώ / 3 ευρώ φοιτητικό (ισχύει μόνο για τις προβολές του Γαλλικού Ινστιτούτου)

Δείτε το επίσημο trailer της ταινίας:

Αναρτήθηκε από:Μανώλης Πεχλιβανίδης

Απάντηση