ΑΘΛΗΤΙΚΑΗΜΑΘΙΑ

Με το σύνθημα «Πρώτα οικογένεια μετά ομάδα» η ομάδα του Μακροχωρίου διοργάνωσε βραδιά μπάρμπεκιου με μεταγραφές και άρωμα εκλογών!(βίντεο+φωτο)

Με το σύνθημα «Πρώτα οικογένεια μετά ομάδα» οι διοίκηση της ομάδας του Μακροχωρίου διοργάνωσε βραδιά μπάρμπεκιου,με τους παίκτες και την διοίκηση του συλλόγου να δίνουν σύσσωμοι το παρών ενώ δεν έλειψε και η παρουσία φίλων της ομάδας δίνοντας ένα ξεχωριστό χρώμα στη βραδιά.

Το καλό κλίμα και ο παράγοντας ψυχολογία  στην ομάδα είναι πάνω από όλους με τον προπονητή της ομάδας Γρηγόρη Ηλιάδη να το τονίζει σε κάθε του ευκαιρία.

Άφθονη ποικιλία κρεάτων με την γνωστή σφραγίδα από το κρεοπωλείο του Αντώνη Γιαννόπουλου, ποτό αλλά και όμορφες στιγμές με χορό και πειράγματα ήταν το σκηνικό της χθεσινής βραδιάς.

Το παρόν στην εκδήλωση έδωσε και ο πρόεδρος της κοινότητας του Μακροχωρίου Βαλάντης Κεχαΐδης πρόεδρος του Μακροχωρίου που στηρίζει κάθε υγιή δραστηριότητα και σύλλογο ενώ βρίσκεται κοντά στην ομάδα αλλά και στην ακαδημία σε κάθε τους βήμα. Την απόφαση του να είναι ξανά υποψήφιος μας ανακοίνωσε ο νεαρός πρόεδρος και του ευχόμαστε να συνεχίσει το καλό έργο που κάνει. Μακριά από τα φώτα της δημοσιότητας, με έργα και όχι λόγια ο κ. Κεχαΐδης εργάζεται για το καλό των κατοίκων και  εμείς του ευχόμαστε να συνεχίσει για το καλό του Μακροχωρίου.

Η βραδιά επιφύλαξε πολλές εκπλήξεις καθώς η ομάδα προχώρησε σε δυο ανακοινώσεις ποδοσφαιριστών. Πρόκειται για τους:

1)Τον 26χρονο επιθετικό Λιλιόπουλο Θωμά (προηγούμενη ομάδα Διαβατός)

2)Τον 20χρονο επιθετικό Αντωνιάδη Γιώργο (προηγούμενη ομάδα Τριπόταμος)

Η διοίκηση και οι ποδοσφαιριστές μέσω του AVENA θέλουν να ευχαριστήσουν τον αντιπρόεδρο της Ακαδημίας του Μακροχωρίου κ. Ηλιάδη Δημήτρη για την άψογη φιλοξενία και την παραχώρηση του χώρου.

Το ράδιο του AVENA 97,7 και το AVENA.GR νιώθει και αυτό με την σειρά του την υποχρέωση να ευχαρίστηση τον ιδιοκτήτη του αποστακτήριου κ.Ηλιάδη καθώς και την οικογένεια του για την άψογη φιλοξενία τους στον όμορφο χώρο τους.

Τέλος να ευχαριστήσουμε την διοίκηση και ποδοσφαιριστές για τις όμορφες στιγμές που ζήσαμε το Βράδυ της Τετάρτης και να τους ευχηθούμε καλή συνέχεια στο δύσκολο έργο.

Αναρτήθηκε από:Μανώλης Πεχλιβανίδης

Βίντεο-Συνεντεύξεις από την χθεσινή βραδιά:

Φωτορεπορτάζ:

Απάντηση