ΑΘΛΗΤΙΚΑΗΜΑΘΙΑ

Πρεμιέρα με νίκη για την Κ16 του Αστέρα Αλεξάνδρειας με αντίπαλο το Μακροχώρι (βίντεο+φωτο)

Για την 1η αγωνιστική του νεοσύστατου πρωταθλήματος Κ16 των Ακαδημιών η ομάδα του Αστέρα Αλεξάνδρειας φιλοξένησε την Ακαδημία του Μακροχωρίου.

Από νωρίς έδειξαν την υπεροχή τους οι γηπεδούχοι παίζοντας επιθετικό ποδόσφαιρο,επιβάλλοντας παράλληλα και τον ρυθμό τους.Στο 9′ της αναμέτρησης ο Αριστάδης με κεφαλιά μετά από εκτέλεση φάουλ έβαλε σε θέση οδηγού την ομάδα του Αστέρα ενώ ο Βαλάντης Κίτσας στο 14′ μετά από αντεπίθεση ανέβασε τον δείκτη του σκορ στο 2-0.Ένα δίλεπτο ήταν αρκετό ώστε η ομάδα του Αστέρα να καθαρίσει την υπόθεση νίκη καθώς στο 21′ ο Μαντζουρίδης και στο 23′ ξανά ο Αριστάδης με ωραία απευθείας εκτέλεση φάουλ έκαναν το 4-0 δίνοντας τέλος όσον αφορά την υπόθεση νίκη.Ο Βαλάντης Κίτσας διπλασίασε τα προσωπικά του τέρματα στο 29′ κάνοντάς το 5-0 ενώ στο 38′ κατάφερε και έκανε το πρώτο προσωπικό του Χατ τρικ γράφοντας και το αποτέλεσμα του ημιχρόνου στο 6-0.

Έβγαλε αντίδραση η ομάδα του Μακροχωρίου και στο δεύτερο ημίχρονο το παιχνίδι ήταν ποιο ισορροπημένο με τους γηπεδούχους ωστόσο να μην επιτρέπουν την δημιουργία φάσεων μπροστά από την εστία του Τριανταφυλλίδη.Στο 61′ ο Πλωμαρίτης από την θέση του πέναλτι κατάφερε και σημείωσε το πρώτο επίσημο γκολ για την ομάδα ενώ το τελικό αποτέλεσμα το διαμόρφωσε ο Τεντσογλίδης στο 70′ μετά από ωραία ενέργεια του Αριστάδη που σέρβιρε έτοιμο γκολ στον επιθετικό του Αστέρα γράφοντας και το τελικό αποτέλεσμα 7-1 στο γήπεδο του Νησίου.

Συμπέρασμα:Δίκαιη η νίκη του Αστέρα Αλεξάνδρειας στην σημερινή αναμέτρηση καθώς τα παιδιά του Τάσου Χουρσουζίδη είχαν τον έλεγχο του παιχνιδιού σε όλη την διάρκεια του αγώνα.Καλά στοιχεία παρουσίασαν τα παιδιά του Μακροχωρίου και είναι δεδομένο ότι στην συνέχεια θα παρουσιαστούν σαφώς ποιο βελτιωμένα.

MVP(Αριστάδης Νικόλαος):Σε πολύ καλή μέρα πολλά παιδιά του Αστέρα ωστόσο με πολύ μικρή διαφορά από τον δεύτερο τον άτυπο τίτλο του Μvp παίρνει ο Αριστάδης.Εξαιρετική εμφάνιση από τον νεαρό σε όλη την διάρκεια του παιχνιδιού πετυχαίνοντας δυο τέρματα και μοιράζοντας μια ασίστ.

Συνθέσεις:

Αστέρας Αλεξάνδρειας(Τάσος Χουρσουζίδης):Τριανραφυλλίδης,Στουγιανόπουλος,   Βασιλείου,Κατράνας,Δελιόπουλος,Μπράβος,Μαντζουρίδης,Τεντσογλίδης,Αριστάδης, Κίτσας,Μπρινιάς,Μπαλμί,Παπαεμμανουήλ,Λαβασάς,Μάρκου,Κίτσας Θ.,Μιχαλακάκης,Ηλιόπουλος.

Μακροχώρι(Γρηγόρης Ηλιάδης):Ντοι Ε.,Ντοι Α.,Ανάστος,Γκαρίπης,Σαχίνι, Γιανόπουλος,Οβεζίκ,Πλωμαρίτης,Γερόπουλος,Συμεωνίδης,Σαντικίδης,Ανάστος Σ.,Χαλβατζής,Αβραμίδης.

Διαιτητής(Τράντος):Κανένα πρόβλημα για τον διαιτητή της σημερινής αναμέτρησης που διαχειρίστηκε σχεδόν αλάνθαστα το σημερινό παιχνίδι.

Στα θετικά:Ωραίο ποδόσφαιρο πρόσφεραν τα παιδιά και των δυο ομάδων στο γήπεδο του Νησίου γεμίζοντας αισιοδοξία τους ανθρώπους που επενδύουν στο μέλλον τους.

Στα αρνητικά:Λιγοστοί γονείς και φίλοι βρέθηκαν στις εγκαταστάσεις του Αστέρα Αλεξάνδρειας κάτι που ομολογουμένως γεννάει πολλά αρνητικά ερωτηματικά.

Ρεπορτάζ-Επιμέλεια-Σύνταξη:Μανώλης Πεχλιβανίδης

Γκολ και φάσεις της αναμέτρησης:

Φωτορεπορτάζ:

Απάντηση