ΑΘΛΗΤΙΚΑΗΜΑΘΙΑ

Πήρε το ντέρμπι, το αήττητο και την κορυφή ο Μ.Αλεξ.Τρικάλων με αντίπαλο το Μακροχώρι!(βίντεο+φωτο)

Για την 4η αγωνιστική του πρωταθλήματος της Α΄Ερασιτεχνικής της ΕΠΣ Ημαθίας η ομάδα του Μακροχωρίου φιλοξένησε τον πρωτοπόρο και αήττητο Μ.Αλεξ.Τρικάλων.

Δυο διαφορετική λόγοι υπήρχαν για τους διεκδικητές της νίκης στην σημερινή αναμέτρηση.Οι γηπεδούχοι θέλανε την νίκη για να κάνουν σεφτέ στο φετινό πρωτάθλημα (δυο ισοπαλίες και μια ήττα) και μάλιστα μπροστά στο κοινό τους και με έναν δύσκολο αντίπαλο.Οι «Ρωμαίοι» του Δημήτρη Πρίντζιου θέλανε την νίκη για να μην χάσουν την επαφή τους με την κορυφή και να διατηρήσουν το απόλυτο στις νίκες τους.

Το παιχνίδι ξεκίνησε με τους φιλοξενούμενους να επιβάλουν τον ρυθμό τους και να έχουν τον απόλυτο έλεγχο του παιχνιδιού.Στο 13΄η πρώτη καλή στιγμή για την ομάδα των Τρικάλων με τον Κιρκιλιανίδη με σουτ έξω από την περιοχή να στέλνει την μπάλα πάνω από το οριζόντιο δοκάρι του Θεοδωσιάδη.Έψαχναν το γρήγορο γκολ οι φιλοξενούμενοι και αυτό ήρθε στο 16′ όταν ο Βλάχος με διαγώνιο πλασέ μέσα από την μεγάλη περιοχή άφησε άγαλμα τον Θεοδωσιάδη βάζοντας πολύ νωρίς την ομάδα του σε θέση οδηγού.Το Μακροχώρι ανέβασε ρυθμούς και μπήκε στον αγώνα που αλλού στο αγαπημένο 25′. Στο 26′ και στο 32΄οι γηπεδούχοι είχαν τις καλές στιγμές τους με τον Τσιφλίδη αρχικά και με τον Τσιαμπά στην συνέχεια να προσπαθούν με σουτ έξω από την μεγάλη περιοχή να νικήσουν τον Αργυρόπουλο χωρίς ωστόσο να τα καταφέρνουν.Ο Λίτσι στο 35′ με απευθείας εκτέλεση φάουλ προσπάθησε να βάλει το όνομα του στην λίστα των σκόρερ με τον τερματοφύλακα Θεοδωσιάδη να έχει διαφορετική γνώμη.

Πρώτη καλή στιγμή της επανάληψης ανήκει στους γηπεδούχους με τον Δαλιγγάρο στο 65′ μετά από εκτέλεση φάουλ και με την μπάλα να καταλήγει τελικά στην αγκαλιά του Αργυρόπουλου.Ο Παρσόπουλος στο 69′ είχε την δική του στιγμή ενώ στο 84′ η ομάδα των Τρικάλων είχε την μεγαλύτερη ευκαιρία του δευτέρου ημιχρόνου με τον Πέικο να πιάνει ωραία κεφαλιά μέσα από την μικρή περιοχή της εστίας του Μακροχωρίου και με τον Θεοδωσιάδη να λέει όχι με εκπληκτική επέμβασή δίνοντάς την ευκαιρία στην ομάδα του να παλέψει στα εναπομείναντα λεπτά του αγώνα για το θετικό αποτέλεσμα.Τίποτα το σημαντικό στα τελευταία λεπτά του αγώνα με τα νεύρα και την ένταση να παίρνουν την θέση τους στον αγωνιστικό χώρο.0-1 το τελικό αποτέλεσμα στο γήπεδο του Μακροχωρίου με τους «Ρωμαίους» να προσθέτουν τρεις ακόμη πολύτιμους βαθμούς για την συνέχεια του πρωταθλήματος.

Συμπέρασμα:Δίκαια κατά την γνώμη μας η νίκη των Τρικάλων μέσα στο γήπεδο του Μακροχωρίου με τους φιλοξενούμενους να πετυχαίνουν το γκολ και να δημιουργούν τις περισότερες προυποθέσεις ώστε να διπλασιάσουν τα τέρματα τους.Ένα ακόμη κακό πρώτο 20′ για την ομάδα του Μακροχωρίου κόστισε έναν πολύτιμο βαθμό.

Διαιτητές(Παπαδάκης-Χαλατζούκας-Ασβεσταράς):Πολλά τα προβλήματα για τους διαιτητές της αναμέτρησης.Οι φιλοξενούμενοι διαμαρτύρονται για τον μη καταλογισμό πέναλτι σε ανατροπή του Λίτσι μέσα στην μεγάλη περιοχή άλλα και σε αρκετές περιπτώσεις οφσάιντ που καταλογίστηκαν κατά της ομάδας των Τρικάλων.

ΜVP(Λίτσι Απόστολος):Μόνο το γκολ έλειπε από την σημερινή εμφάνιση του επιθετικού των Τρικάλων.Πολλά τρεξίματα,διαρκείς πίεση στους αντίπαλους αμυντικούς,λιγοστά λάθη και σωστές μεταβιβάσεις ήταν το προφίλ του Λίτσι στο σημερινό παιχνίδι της 4ης Αγωνιστικής.

Συνθέσεις:

Mακροχώρι(Ηλιάδης Γρηγόρης):Θεοδωσιάδης,Δημητριάδης,Ηλιάδης,Τσιφλίδης,Δαλιγγάρος,Πίκος, Τσακαλίδης,Τσιαμπάς,Γρηγορόπουλος(46’Κουλουριώτης),Ψάλτης(46’Λουκίδης),Βοργιατζίδης  (85’Τσολακίδης)

Μ.Αλεξ.Τρικάλων(Πρίντζιος Δημήτρης):Αργυρόπουλος,Μηνούδης(82’Αναδολού),Κιρκιλιανίδης,Χατζόπουλος, Τσιρίδης(71’Αθανασιάδης),Κιρκιλιανίδης Γ.,Σωτηράκης,Βλάχος(93’Γιοβανόπουλος),Πέικος,            Παρσόπουλος(90’Παπαδοπουλος),Λίτσι.

Στα θετικά:Αυξημένη η προσέλευση του κόσμου στο γήπεδο του Μακροχωρίου κάτι που μας κάνει να πιστέψουμε ότι η εικόνα αυτή θα διατηρηθεί και στα επόμενα παιχνίδια.

Στα αρνητικά:Αρκετά νεύρα και ένταση μετά το τέλος του παιχνιδιού και από τις δυο πλευρές με τους ψυχραιμότερους να επεμβαίνουν και βάζουν τέλος.

Ρεπορτάζ-Επιμέλεια:Μανώλης Πεχλιβανίδης

Φάσεις και γκολ:

Φωτορεπορτάζ του αγώνα:

Απάντηση